Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Italie > San Pantaleo > Vakantiehuis Hotel Arathena
Vakantiehuis Hotel Arathena

Wat een belevenis was dat... te paard! Mijn goede vriend Giovanni nam me mee op excursie om de binnenlanden van Sardini te ontdekken. Geen groter gevoel van vrijheid dan om in volle galop door de Sardijnse graslanden te stuiven. Onderweg zie je prachtigste rotsformaties, groene grashellingen, historische opgravingen en runes.

Moe, voldaan en een beetje beurs reden we stapvoets het terrein van Hotel Arathena in het dorpje San Pantaleo op. Daar zag ik iemand op ons afkomen. Het was Alice, zo begreep ik later, de eigenaresse van het hotel. Op haar dienblad stonden twee grote glazen koel water voor ons klaar en aan haar arm hing een emmer water voor de paarden. Wat een service! Verleid door het schitterende uitzicht besloten Giovanni en ik om een nachtje te blijven en te genieten van de luxe van dit Sardijnse oord. Alice zorgde ervoor dat het Giovanni en mij aan niets ontbrak en voor we het wisten, was de warme Sardijnse zon vervangen door een heldere nacht vol schitterende sterren.

Voor ons vertrek de volgende ochtend liet ik me nog uitgebreid masseren, voordat we afscheid namen van Alice. Met een grote stap belandde ik weer in mijn vertrouwde zadel. Zachtjes spoorde ik mijn merrie aan om samen met Giovanni op zoek te gaan naar een volgend avontuur... Maar n ding wist ik zeker; hier kom ik terug. En nachtje was veel te kort om te genieten van zoveel Sardijnse verwennerij!

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 841

Italie > San Pantaleo > Vakantiehuis Petra Segreta Resort & Spa
Vakantiehuis Petra Segreta Resort & SpaIk wilde het wel eens met eigen ogen zien, die jetset in Porto Cervo. Ik zat op een terrasje iets te drinken toen Gaetano me benaderde. Hij had iets speciaals gevonden wat ik zeker moest zien. Om mij te verrassen gingen we niet per auto, maar per helikopter naar het resort!Vanuit de helikopter kon ik goed zien dat het resort in een prachtige natuurlijke omgeving lag. Wauw! Wat een luxe manier van reizen. Ik werd er toch wel even stil van.Er is duidelijk veel tijd en geld besteed aan deze plek. We landden op het helikopterplatform, waar menig jetset persoon gebruik van maakt. Eigenaresse Annalisa, een elegante vrouw, wachtte ons al op. Dit is echt een droomverblijf. En dat in een unieke, betoverende omgeving. Alles is in harmonie met de natuur gebouwd. De kleuren zijn warm en de stijl werkelijk oogverblindend. Nadat ik mijn spulletjes in mijn kamer had gelegd ben ik meteen naar het wellnesscentrum gegaan. Na zo\'n rondje sauna, Turks bad en massage voelde ik me als herboren. Ik was klaar voor wat Sardijnse cultuur op te gaan snuiven. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 1818