Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Italie > Ragusa > Vakantiehuis La Muraglia
Vakantiehuis La MuragliaAls klein meisje wist Gisella het al zeker: SiciliŽ zou voor altijd haar basis blijven. Haar wortels waren al vele generaties geleden op het eiland geplant, en voor Gisella was er geen natuurlijker omgeving om haar leven vorm te geven. Maar ja, dan word je ouder en moet je bedenken wat die dromen dan zijn die je waar zou willen maken... Liefde voor haar geboortegrond en een genetisch vastgelegd talent voor gastvrijheid zouden de basis vormen van haar toekomstplannen. Dat wist Gisella zeker. Op een dag deed de mogelijkheid zich voor, en wel in de vorm van een 19de eeuws bouwval. Tenminste, zo dacht de rest van haar familie erover. Maar Gisella zette door. Zij zag het helemaal voor zich. Met zorg, liefde en geduld zou ze de voormalige boerderij, gelegen tussen de olijfbomen, opknappen tot een schitterend vakantieverblijf. Onder toeziend oog van Gisella werd een hoopje oude stenen in korte tijd van ruÔne tot riante vakantiebestemming. Vol ongeloof luisterde ik naar haar verhaal. Want voor mij leek het net alsof het huis al generaties lang de basis was van Gisella en haar familie. Okť, dat het zwembad en het meubilair geen erfstukken waren, dat had ik wel door. Maar door de inzet en gastvrijheid van Gisella en haar familie blijven de tradities van het Siciliaanse landleven springlevend. Tsja: dromen kunnen we allemaal. Maar om in een hoopje oude stenen een droom van een vakantievilla te ontdekken, dat kan alleen Gisella Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 580

Italie > Ragusa > Vakantiehuis Relais Parco Cavalonga Appartement
Vakantiehuis Relais Parco Cavalonga AppartementHet is 28 graden, mijn hoofd is rood en de zon staat hoog aan de hemel. Vandaag moest en zou ik een fietstocht maken door het prachtige natuurgebied Iblea. Ik had al veel eerder moeten stoppen maar het heuvelachtige landschap met de olijfgaarden is zo mooi! Nu is het dan echt hoog tijd voor een dorstlesser. Met mijn fiets aan de hand en mijn lege bidon ga ik op zoek. En dan zie ik het staan: Relais Parco Cavalonga.

Niemand te bekennen of toch Een man en een vrouw komen naar buiten. In snel Italiaans vragen ze wat ik zoek. \'Parle Inglese?\' stamel ik. Ludovico en Emanuela lachen vriendelijk. Ze praten gelukkig goed Engels en ik vertel ze over mijn fietstocht. \'Kom en drink met ons een ijskoud glas op het terras.\' Ik val met mijn neus in de boter. Ludovico en Emanuela zijn namelijk de trotse eigenaren van gloednieuwe appartementen en een hotel op een eeuwenoude en typisch Siciliaanse plek.

\'Treed binnen in onze idyllische en authentieke wereld\', zegt Emanuela. Relais Parco Cavalonga is de bewoonde wereld in het natuurreservaat om me heen. Een sereen Siciliaans platteland met voormalige boerderijhuisjes en een authentieke villa. Met twee zwembaden, waarvan er eentje uit een rots kruipt, en niet te vergeten een prachtige tuin. De verblijven zijn modern ingericht en licht. Dit bezoekje smaakt naar meer Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 425

Italie > Ragusa > Vakantiehuis Relais Parco Cavalonga Hotel
Vakantiehuis Relais Parco Cavalonga HotelHet is 28 graden, mijn hoofd is rood en de zon staat hoog aan de hemel. Vandaag moest en zou ik een fietstocht maken door het prachtige natuurgebied Iblea. Ik had al veel eerder moeten stoppen, maar het heuvelachtige landschap van SiciliŽ met de olijfgaarden is zo mooi! Nu is het dan echt hoog tijd voor een dorstlesser. Met mijn fiets aan de hand en mijn lege bidon ga ik op zoek. En dan zie ik het staan: Relais Parco Cavalonga.

Niemand te bekennen of toch Een man en een vrouw komen naar buiten. In snel Italiaans vragen ze wat ik zoek. Parle Inglese?, stamel ik. Ludovico en Emanuela lachen vriendelijk. Ze praten gelukkig goed Engels en ik vertel ze over mijn fietstocht. Kom en drink met ons een ijskoud glas op het terras. Ik val met mijn neus in de boter. Ludovico en Emanuela zijn namelijk de trotse eigenaren van prachtige appartementen en een hotel op een eeuwenoude en typisch Siciliaanse plek.

Treed binnen in onze idyllische en authentieke wereld, zegt Emanuela. Relais Parco Cavalonga is de bewoonde wereld in het natuurreservaat om me heen. Een sereen Siciliaans platteland met voormalige boerderijhuisjes en een authentieke villa. Met twee zwembaden, waarvan er eentje uit een rots kruipt, en niet te vergeten een prachtige tuin. De verblijven zijn modern ingericht en licht. Dit bezoekje smaakt naar meer Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 570