Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Italie > Piedimonte Etneo > Vakantiehuis Tale Suite
Vakantiehuis Tale Suite

In het aangename najaarszonnetje bestel ik op een terrasje een espresso. Ik vraag aan de ober of hij leuke tips heeft voor SiciliŽ en we raken gelijk aan de praat. Aurelio vertelt mij dat deze week de weersomstandigheden perfect zijn om de vulkaan Etna te beklimmen. Kijk, dat is de vulkaan! Hij wijst naar rechts. Het is wel een pittige klim hoor Eliza, maar je kunt ook met de lift omhoog gaan als je wilt. Ik geef aan dat ik wel van een stevige wandeling houd. Hij moet lachen en geeft me een knipoog. Dan zal ik je voorstellen aan Gloria, een vriendin van mij. Zij kan je alles vertellen over deze wandeling en het leuke is dat ze de gastvrouw is van een bijzonder plekje hier verderop. Zal ik je anders even brengen?

Een paar minuten later zit ik samen met Gloria op het terras van Tale Suite te genieten van een glaasje prosecco. Gloria vertelt vol trots over Tale Suite en het prachtige restaurant. Als ik Gloria moet geloven maakt de chef-kok de lekkerste gerechten waarbij creativiteit en respect voor de ingrediŽnten voorop staan. Een culinair hoogstandje dus!

Ik vertel Gloria dat ik heel graag de Etna wil gaan beklimmen deze week. Ze glimlacht en kijkt eventjes weg. Eliza! Waarom blijf je niet gezellig een paar dagen hier? Ik begin te stralen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Voor vanavond zal ik een reservering maken in het restaurant, zegt Gloria. Mijn maag begint spontaan te knorren. Dankjewel Gloria, ik kan niet wachten!

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 750