Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Italie > Perugia > Vakantiehuis Casale Perugino
Vakantiehuis Casale PeruginoComfortabele gerestaureerde boerderij voor 11 personen. Geschikt voor rolstoelgebruikers. Aangeboden via Villexpert.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 1540

Italie > Perugia > Vakantiehuis La Posta di Confine Appartementen
Vakantiehuis La Posta di Confine AppartementenUmbriŽ blijft me verbazen. Ik wandel door de tuin van La Posta di Confine en geniet van het weidse uitzicht over rijen olijfbomen en oude eikenbossen. Wanneer Roberta naar buiten komt lopen met een dienblad vol huisgemaakte lekkernijen, nemen we plaats op het terras bij het zwembad. Vanaf hier heb je goed zicht op de eeuwenoude boerderij in al haar glorie.

Wat heb je voor vandaag allemaal op de planning staan Eliza?, vraagt Roberta terwijl ik een olijf in mijn mond stop. Het zwembad lijkt me wel een fijn plekje. Roberta begint te lachen. Dat is inderdaad een heerlijk plekje. Maar het zou zonde zijn om iedere dag bij het zwembad door te brengen. Er is hier in de omgeving zoveel moois te zien! Roberta heeft gelijk. Vakantie vieren is ook eropuit gaan. Nu ik er aan denk, heb ik ook wel zin om de lokale cultuur op te snuiven. Als Roberta een lange lijst met mooie plekjes in de buurt begint op te noemen, plan ik in mijn hoofd de komende dagen al helemaal vol. Aan mijn verblijf bij La Posta di Confine kan ik het beste nog een paar dagen vastplakken! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 375

Italie > Perugia > Vakantiehuis La Posta di Confine Hotel
Vakantiehuis La Posta di Confine HotelBij La Posta di Confine in UmbriŽ vond ik het. Gastvrijheid, kleinschaligheid, sfeer, rust en een weidse omgeving. Maar eigenlijk zijn het vooral eigenaren Roberta en Marco die dit plekje maken tot wat het is. Roberta en Marco hebben overal over nagedacht en juist die details maken het verschil: van de brandschone appartementen tot de verse producten die \'s ochtends bij het ontbijt op tafel verschijnen. De antieke meubels maken iedere kamer uniek, maar eigenlijk is niks standaard aan La Posta di Confine.

Bij het zwembad heb ik een fijn ligbedje gevonden voor vandaag. Het is hier zo lekker rustig en schaduwplekjes zijn er genoeg. De omliggende tuin is prachtig aangelegd met mooie planten en bomen. Ik pak mijn dagboek erbij, want Roberta heeft vanochtend zoveel tips gegeven over de omgeving dat ik ze onmogelijk allemaal kan onthouden. Siena, Perugia, Assisi, Spoleto, Arezzo, Orvieto, Montepulciano en natuurlijk het meer van Trasimeno. Ik draai me nog eens om op mijn ligbedje. Ik heb al genoeg op de planning voor de komende dagen, maar vandaag ga ik nog even genieten van de rust! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 380