Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Italie > Perugia > Vakantiehuis Agriturismo Il Melograno
Vakantiehuis Agriturismo Il MelogranoIdyllische landweggetjes leiden mij naar Agriturismo Il Melograno in het zonnige Umbrië. Ik ben uitgenodigd door eigenaar Massimo om een weekje te verblijven bij zijn vakantieadresje. Massimo vertelde mij over zijn restaurant met een authentieke keuken, een spa met uitzicht op de heuvels en uitgebreide kookcursussen. Hier zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Zodra ik de auto uit stap komt Massimo mij tegemoet lopen. Benvenuto, Eliza! Massimo onthaalt mij met twee Italiaanse kussen, op mijn beide wangen één. Vol enthousiasme begint Massimo met een kleine tour over zijn landgoed. Het zwembad is ruim en het uitzicht op de omringende natuur is heerlijk rustgevend. Ik kan niet wachten om hier op een van de loungebedden plaats te nemen. In de tuin staat een glazen gebouwtje met een jacuzzi waar gasten mogen relaxen.

Massimo heeft speciaal voor mij deze ruimte gereserveerd voor vanmiddag, zodat ik tot rust kan komen van mijn reis. Aangekomen bij de kamers opent Massimo mijn deur. Mijn kamer is gezellig ingericht: warme kleuren op de muur geven de kamer sfeer en de traditionele meubels zorgen voor Italiaanse charme. Vanavond heb ik een plekje gereserveerd in het restaurant, waar traditionele streekgerechten op het menu staan. En de producten die in het restaurant worden gebruikt zijn allemaal lokaal verbouwd. Massimo mag trots zijn op zijn bijzondere adresje! Gelukkig mag ik hier nog een weekje blijven. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 300

Italie > Perugia > Vakantiehuis Casale Perugino
Vakantiehuis Casale PeruginoComfortabele gerestaureerde boerderij voor 11 personen. Geschikt voor rolstoelgebruikers. Aangeboden via Villexpert.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 2625

Italie > Perugia > Vakantiehuis La Posta di Confine Appartementen
Vakantiehuis La Posta di Confine AppartementenUmbrië blijft me verbazen. Ik wandel door de tuin van La Posta di Confine en geniet van het weidse uitzicht over rijen olijfbomen en oude eikenbossen. Wanneer Roberta naar buiten komt lopen met een dienblad vol huisgemaakte lekkernijen, nemen we plaats op het terras bij het zwembad. Vanaf hier heb je goed zicht op de eeuwenoude boerderij in al haar glorie.

Wat heb je voor vandaag allemaal op de planning staan Eliza?, vraagt Roberta terwijl ik een olijf in mijn mond stop. Het zwembad lijkt me wel een fijn plekje. Roberta begint te lachen. Dat is inderdaad een heerlijk plekje. Maar het zou zonde zijn om iedere dag bij het zwembad door te brengen. Er is hier in de omgeving zoveel moois te zien! Roberta heeft gelijk. Vakantie vieren is ook eropuit gaan. Nu ik er aan denk, heb ik ook wel zin om de lokale cultuur op te snuiven. Als Roberta een lange lijst met mooie plekjes in de buurt begint op te noemen, plan ik in mijn hoofd de komende dagen al helemaal vol. Aan mijn verblijf bij La Posta di Confine kan ik het beste nog een paar dagen vastplakken! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 350