Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Italie > Civitella in Val di Chiana > Vakantiehuis Borgo Lori
Vakantiehuis Borgo LoriPrachtig gerestaureerd Toscaans huis op panoramische plek met privé zwembad in de heuvels van Arezzo. Zeer geschikt voor families. Aangeboden via Villexpert.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 1470

Italie > Civitella In Val di Chiana > Vakantiehuis Civitella
Vakantiehuis CivitellaVrijstaande vakantievilla met een privé zwembad met een panoramische en zeer rustige ligging in het landschap van de Valdichiana. Aangeboden via Villexpert.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 800

Italie > Civitella in Val di Chiana > Vakantiehuis Soc. Agricola San Ferdinando
Vakantiehuis Soc. Agricola San FerdinandoSoc. Agricola San Ferdinando was net een weekje open toen ik er was. Op het moment dat ik aan kwam rijden, stond Alessandra, de trotse en buitengewoon charmante eigenaresse, me al op te wachten. Ik had mijn huurautootje nog niet geparkeerd of Alessandra begon al enthousiast te vertellen over haar levenswerk. Hier stond een trotse vrouw. En dat mag ook wel! In twee jaar tijd veranderde ze de ruine van een oude boerderij in een waar paleis. Ze hing haar flitsende carrière in de modewereld van Milaan aan de wilgen om het roer om te gooien en op deze plek haar droom te verwezelijken. En die van mij. Want ik zag meteen dat dit vorstelijke verblijf alles was wat ik me kon wensen.

Ik geloof dat we, in het uurtje dat volgde, bijna alle 62 hectare van het landgoed hebben bewandeld. Geen detail werd overgeslagen: haar olijf- en wijngaarden die nog steeds zorgen voor de heerlijkste olie en wijnen, het meertje met het wijdse uitzicht, het zwembad, de weelderige bloementuinen... Nadat ze me de prachtig ingerichte appartementen had laten zien waarvoor ze alle antiekmarkten in de omgeving had leeggekocht, ploften we eindelijk neer op het terras. Want het was tijd om te proosten op dromen die soms, heel soms, wel degelijk werkelijkheid worden.

Let op! De naam van deze accommodatie is sinds kort veranderd. De vorige naam van deze accommodatie was I Grandi di Toscana. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 260