Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Italie > Bucine > Vakantiehuis Podere Nova
Vakantiehuis Podere NovaStijlvol kasteelachtig vakantiehuis voor 10 personen, gelegen tussen Siena en Arezzo in Toscane, met grote privé tuin en groot gedeeld zwembad. Aangeboden via Villexpert.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 1596

Italie > Bucine > Vakantiehuis Podere Vanni
Vakantiehuis Podere VanniSchitterende grote vakantievilla in Toscane, geschikt voor max 22 personen, met privé zwembad, grote tuin en een heerlijk rustige ligging. Aangeboden via Villexpert.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 2639

Italie > Bucine > Vakantiehuis Tenuta Lupinari
Vakantiehuis Tenuta Lupinari

Wanneer ik tussen de goudkleurige heuvels van Toscane opeens een torentje zie opdoemen, weet ik: daar moet ik zijn. Daar ligt Tenuta Lupinari, het landgoed van Moeder en dochter Pelegrino dat zij omtoverden tot een Toscaans paradijs voor reizigers. 

Bij aankomst word ik meteen hartelijk begroet door dochter Mariana. Het landgoed stamt uit de 16e eeuw en is al vele generaties in de familie. Moeder Pelegrino woont zelfs nog op het landgoed. En niet zomaar op een plek: in het kasteeltje! Dochter Mariana runt de gehele Tenuta; de appartementen, het restaurant, maar ook de boerderij. Tenuta Lupinari produceert namelijk haar eigen wijn. Ik kan niet wachten om vanavond een glaasje te proeven.

Eenmaal binnen voelt het helemaal alsof ik een reis in de tijd heb gemaakt. De oude elementen zijn prachtig bewaard gebleven, waardoor elk hoekje en kiertje een authentieke sfeer ademt. Prachtige hoge ramen, stenen bogen, houten meubels en romantische gordijnen en kleden; alles is zo mooi. Bij elk raam dat ik passeer moet ik even naar buiten kijken, mijn oog valt steeds weer op het kasteeltje. Het torentje valt met zijn Middeleeuwse schoonheid op tussen het vele groen. Ik zou hier kunnen wonen. Misschien moet ik Mariana even vragen of er nog een kamertje vrij is bovenin het kasteel

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 185

Italie > Bucine > Vakantiehuis Villa Mulina
Vakantiehuis Villa MulinaLuxe villa in Toscane, tussen de regio\'s van Siena en Arezzo met privé zwembad en internet voor 10 personen. Aangeboden via Villexpert.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 4494

Italie > Bucine > Vakantiehuis Villa Torrecini
Vakantiehuis Villa TorreciniEen indrukwekkende vakantievilla uit de 17e eeuw, geschikt voor 10 personen, gelegen in het hart van Toscane en met gedeeld zwembad. Aangeboden via Villexpert.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 1610