Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Votsalakia > Vakantiehuis Eleonas Votsalakia
Vakantiehuis Eleonas VotsalakiaZo trots als een pauw is hij, de eigenaar van het gloednieuwe Eleonas Votsalakia op Samos. En ik geef hem geen ongelijk! Op een prachtige plek in het zuidwesten van het eiland heeft hij met de grootst mogelijke zorg authentieke villa\'s neergezet, waarin hij zelf wel zou willen wonen. Ik heb deze villa┤s gebouwd voor rustzoekers, die op een mooie en comfortabele plek willen genieten van de natuurlijke schoonheid van mijn eiland, vertrouwt hij me zijn filosofie toe. Het resultaat is een mini-dorp van twaalf huizen met ieder een eigen zwembad, die allemaal een adembenemend uitzicht op zee hebben. Weg van de massa, maar toch zo gelegen dat ze een goede uitvalbasis vormen om de rest van het eiland te verkennen. Ik nestel me met een tijdschrift op een van de ligbedden aan het zwembad en kijk genietend om me heen. Vandaag blijf ik hier! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 525

Griekenland > Votsalakia > Vakantiehuis Pleiades
Vakantiehuis PleiadesGrenzeloos geluk. Ik vond het bij Pleiades. Want daar in de tuin, met uitzicht op de Kerkisberg achter me en de Ege´sche zee voor me, staan drie kleurrijke gebouwtjes met charmante appartementen. En eigenaar George leggen me er ook nog eens flink in de watten. Zijn vrouw Katy deed namelijk niet anders voor haar gasten en die herinnering aan haar houdt hij graag in leven.

Ik doe de deuren naar buiten open en loop rustig naar de keuken om koffie te zetten. Op mijn terrasje lach ik naar de zee, open de groene luikjes en ga zitten om via de bloeiende tuin een eerste blik op zee te werpen. George zwaait naar me vanuit de poolbar. \'Wat ga je doen vandaag?\' lacht hij. Niet veel later lig ik weer op een zonnebed bij het zwembad. Ik ben even gauw naar de lokale markt gegaan voor groente en een visje voor vanavond en dat is het. Dat is wat ik hier namelijk doe deze dagen: hier zijn. En dus laat ik de rest van het eiland voor wat het is.

Want ÚÚn ding weet ik namelijk wel: beter dan dit wordt het gewoon niet. En dat is een understatement, zelfs voor Samos. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 505