Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Vothonas > Vakantiehuis Drops Cave Houses
Vakantiehuis Drops Cave HousesWandelend door de kleurrijke straatjes van Santorini geniet ik van de Griekse authenticiteit. Als ik om mij heen kijk, zie ik bijzondere witte gebouwtjes, kleurrijke bloemen en een prachtig vergezicht over de zee. Wanneer ik bij een gezellige taverne ben aangekomen besluit ik om een hapje te gaan eten.

Terwijl ik met mijn neus in de menukaart zit, word ik aangesproken door George. De tzatziki is fantastisch hier! George en ik raken aan de praat en hij verteld uitgebreid over het Griekse eiland en hoe hij hier terecht is gekomen. Hij blijkt een architect te zijn. Trots verteld hij over zijn appartementen die hij zelf ontworpen heeft. Hij nodigt me uit om langs te komen bij zijn Drops Cave Houses. Zo\'n aanbod sla ik natuurlijk niet af.

Wanneer we aankomen snap ik waarom George zo trots is. De prachtige witte huisjes liggen, zoals de naam al doet vermoeden, in een grot. De vier appartementen hebben allemaal een eigen terras met een aantrekkelijk privézwembad. Er heerst een kalmte in en rond de huisjes, waardoor ik me gelijk ontspannen voel. Ook de inrichting is prachtig. Het is er luxe en minimalistisch ingericht, met veel oog voor kleine details. Gelukkig mag ik van George zo lang blijven als ik wil. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 815

Griekenland > Vothonas > Vakantiehuis Drops Villas
Vakantiehuis Drops VillasEliza, ik wil je mijn favoriete plekje op Santorini laten zien. zegt George. Samen drinken we de laatste slok van ons verfrissende drankje en gaan op weg naar Drops Villas. Mijn goede vriend George heeft me veel verhalen verteld over zijn luxe villa\'s. Hij is vooral erg trots op het feit dat hij de gebouwtjes volledig zelf ontworpen heeft. George is architect en heeft veel tijd en liefde in de villa\'s gestoken.

Hij heeft mij beloofd dat ik er volledig tot rust kan komen, omdat hij een heerlijk rustige locatie voor de villa\'s heeft gevonden, vlakbij een traditioneel Grieks dorpje. Wanneer we aankomen, zie ik snel genoeg dat hij geen woord gelogen heeft. De parelwitte villa\'s liggen op een unieke locatie, omringd door windmolens. George laat me alles vol enthousiasme zien. Ik kan niet wachten tot ik heerlijk tot verkoeling kan komen in het privézwembad.

We stappen een van de villa\'s binnen en het eerste wat mij opvalt is het interieur. De inrichting is luxe en minimalistisch, met oog voor details. De rustige kleuren geven een koel gevoel aan de villa. Er ligt nog wat lekkers voor je klaar,zegt George met een knipoog wanneer hij wegloopt. Nieuwsgierig kijk ik rond en zie ik een heerlijke fles Griekse wijn staan. Dat maakt het plaatje compleet. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 740