Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Verga > Vakantiehuis Petra Thea
Vakantiehuis Petra Thea

Wanneer ik het bergdorpje Verga in rijd zie ik bovenop de berg een mooi gebouw staan. De lichtgrijze natuurstenen glinsteren in de zon. Dat moet Petra Thea zijn! In het vliegtuig vertelde een man mij dat je vanaf deze berg een indrukwekkend uitzicht hebt over de stad Kalamata en de zee. Veel mensen komen naar deze plek voor de zonsondergang. Het schijnt dat dit de mooiste zonsondergang is. Bij die gedachte begint mijn buik te kriebelen. Ik kan niet wachten om alles met mijn eigen ogen te zien.

Een paar kilometer verder rijd ik het parkeerterrein van Petra Thea op. De eigenaar staat al op me  te wachten. Kalispera Eliza! zegt Dimitris enthousiast. Kalispera Dimitris! zeg ik lachend terug. Dimitris helpt me met mijn spullen en we lopen samen richting mijn slaapplekje. Dimitris vertelt me dat in 2015 de deuren van Petra Thea voor de eerste keer geopend zijn. Alles oogt nog zo fris hier, je kunt zien dat het nog niet zo oud is. Als ik mijn studio binnenloop valt mijn oog gelijk op het balkon. Wauw! De man in het vliegtuig had gelijk over het uitzicht. Ik ben bijna sprakeloos. Vind je het mooi Eliza? vraagt Dimitris. Ik knik.  De lucht veranderd in een rood-oranje kleur met een gouden gloed. Ik kijk tevreden naar Dimitris.  Ja, dit is de mooiste zonsondergang die ik tot nu toe heb gezien!

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 555

Griekenland > Verga > Vakantiehuis Ryalos Villas
Vakantiehuis Ryalos VillasEen uitnodiging van mijn goede vriend George om een weekje van de Griekse zon te genieten sla ik natuurlijk niet af. Hij is de eigenaar van vijf prachtige villa\'s in het dorpje Verga. En niet alleen de villa\'s zelf zijn mooi; ook de omgeving is adembenemend! De vergezichten vanaf het zwembad met infinity pool kunnen zo uit een schilderij komen.

Trots laat George mij zijn villa\'s zien. Naast de traditionele elementen van hout en natuursteen heeft hij veel kleuren gebruik. Ik word er helemaal vrolijk van! Ik wil dat mensen een goed gevoel hebben bij de plek waar ze logeren. Het mag aan niets ontbreken, vertelt hij me. Met een tevreden zucht kijk ik rond. Duizenden lichtjes trekken mijn aandacht. Het is hier zo rustig, maar niet ver weg ligt Kalamata stad. Het ziet er sprookjesachtig uit. Ondertussen is George bij me komen staan. Normaal is hij een spraakwaterval, maar nu zeggen we allebei niets meer en dromen weg bij het mooie uitzicht. Hier zal het me inderdaad aan niets ontbreken. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 525