Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Vatsa > Vakantiehuis Remetzo Villas
Vakantiehuis Remetzo Villas\"Ik voel me zo gelukkig als dat de zee diep is\", glimlach ik. Een vleugje romantiek, de heerlijkste Griekse homemade gerechten, het strand bijna letterlijk in mijn voortuin, eeuwige rust en mijn eigen pastelkleurige villa in de avondzon. En dan is er ook nog iets bijzonders met het zout... Waar ik ben? In de Remetzo Villas.

Direct aan het zandstrandje van Vrahinari Beach vond ik de taverne van de familie Remoudis. \"Als je het echte, natuurlijke zout wilt proeven, moet je daar zijn\", vertelden ze me op het dorpsplein van Lixouri. Eenmaal aangekomen proefde ik onder de pergola de Griekse mezze van Katarina. Bij elke hap glimlachte ik en dat was niet alleen om de smaken, maar ook om de zee die voor me rustig met de wind meedeinde. \"Hier is het brood met olijfolie, tomaten, feta, oregano én onze beroemde afrala\", Katarina lachte. \"Het zeezout winnen we hier zelf tussen de rotsen.\" Eén hap en ik was om. Terwijl de wind zacht door mijn haren wapperde en ik me net bedacht dat deze dag op dit middaguur al geslaagd was, zei Katerina: \"Heb je onze villa\'s hierachter al gezien?\"

Op een paar minuten van de taverne vond ik ze: pastelkleurige comfortabele villa\'s, gebouwd en ingericht in de stijl van het eiland. Toen ik de deuren naar de tuin en het overdekte terras opendeed, hoorde ik de stilte en zag ik het privézwembad schitteren in de zon. De buitendouche stond klaar voor de verkoeling.

Ik ben hier nu al een week. Iedere ochtend begroet ik Katarina met de woorden: \"Ik ben hier zo gelukkig als de zee diep is!\" En ik kan het weten, want ook vanaf mijn villa glimlach ik elke dag naar de Ionische zee. Echt: hier raakt je geluk nooit en te nimmer op. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 445

Griekenland > Vatsa > Vakantiehuis Vatsa Villas
Vakantiehuis Vatsa VillasIk ben nog nooit zo ontspannen teruggekomen van een vakantie. Afgelopen week ben ik een paar dagen gaan luieren in Vatsa Villas op het Griekse eiland Kefalonia. Ik had een prachtige, ruime villa met een magisch uitzicht. Ik mis dat uitzicht nu alweer. Elke avond was ik getuige van het betoverende maanlicht, de fonkelende sterren en het geluid van de golven die zachtjes over het zand rolden. Naast dat ik genoten heb van de prachtige omgeving en de ruime villa, heb ik wat leuke ontspanningstips gekregen van Costas. Hij is namelijk niet alleen eigenaar van deze twee prachtige villa\'s, maar ook therapeut. Hij helpt mensen te stoppen met roken of gokken, stress te verhelpen en zelfs van je chocolade verslaving af te helpen. Nadat hij me enthousiast rondgeleid had in mijn villa moest ik er meteen aangeloven. Eerlijk gezegd vond ik het ook helemaal niet erg. Ik was wel nieuwsgierig geworden. Door middel van een apparaatje werd er gemeten hoeveel stress ik had. Het viel allemaal wel mee. Ik had net een rustige vlucht achter de rug. Alles was volgens plan verlopen. Nadat hij me gemeten had, heeft hij me veel nuttige tips gegeven over hoe ik stressmomenten kan ontlopen. De kans dat ik deze vakantie een stressmoment zou krijgen was vrij klein. Ik had geen afspraken en kon doen en laten wat ik wilde. Ik verbleef in een perfecte villa met een onvergetelijk uitzicht. Meer had ik niet nodig. Geen reden tot stress dus! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 495