Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Vathi > Vakantiehuis Perantzada Art Hotel
Vakantiehuis Perantzada Art HotelAls ik door de poort van Perantzada Hotel stap, kom ik uit op een knusse binnenplaats. De zithoekjes en planten zorgen voor een gezellige uitstraling en als ik links kijk, zie ik een zwembad met daarachter de zee. Net als ik de trap naar de receptie op wil lopen, word ik enthousiast begroet door Eleni. Welkom bij mijn boutique hotel, Eliza!

Ze biedt me een vers gemaakt ontbijtje aan om even bij te komen en zet een stuk heerlijk ruikende taart en broodjes voor me neer. Als ik haar vraag naar het boutique hotel, begint ze gelijk vol trots te vertellen. Perantzada is een 19-eeuwse huis dat we nog mooier hebben gemaakt door 21-eeuwse details toe te voegen. Zo vind je moderne kunstwerken naast traditionele houten trappen en strakke meubels naast elegante balkonnetjes. Je zult het zo met je eigen ogen zien!

Als we even later richting mijn kamer voor vannacht lopen, valt me meteen op dat door het hele hotel veel wit is gebruikt met af en toe een kleuraccent. Dit is jouw kamer Eliza, zegt Eleni als we een witte kamer binnenstappen met rode gordijnen en beddengoed. Het zonnetje schijnt heerlijk door de openslaande balkondeuren op mijn bed en in de verte hoor ik alleen een bootje voorbij varen. Dit boutique hotel bevalt me wel! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 935