Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Tragaki > Vakantiehuis Appartementen Lofos Soilis
Vakantiehuis Appartementen Lofos SoilisSamen met eigenaren Petros en Vassilis ben ik neergestreken op het terrasje van hun trots: Lofos Soilis. Dit prachtige plekje ligt op de groene heuvel in Tragaki bij Zakynthos-stad en is al generaties lang in het bezit van de familie Pomoni-Soili. Petros en Vassilis vertellen mij honderduit over de rijke geschiedenis van Lofos Soilis.

Jaren geleden heeft mijn grootvader een huis voor zijn familie op de heuvel gebouwd. Helaas is deze door een verwoestende aardbeving volledig ingestort vertelt Petros. Het gebied werd doorgegeven aan zijn zoon Georgis en kwam uiteindelijk bij zijn zoons Petros en Vasillis terecht. Zij hebben jaren na de aardbeving besloten het huis op dit mooie plekje weer op te bouwen en hebben er prachtige appartementen van gemaakt. Vol bewondering luister ik naar hun verhaal en kijk ik rond.

Er heerst een gevoel van rust en romantiek en de groene omgeving is in harmonie met de helderblauwe zee die ik in de verte zie liggen. Wist je dat onze familie ook een restaurant aan het strand heeft? vraagt Vasillis mij. Laten we daar vanavond een hapje eten! Ik kan niet wachten, wat een heerlijke tijd ga ik hier beleven Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 520

Griekenland > Tragaki > Vakantiehuis Villa Amare la Vita
Vakantiehuis Villa Amare la VitaSamen met mijn goede vriendin Mariana geniet ik van typische Griekse lekkernijen op het terras bij Villa\'s Cavo Mare op Zakynthos. Als ik Mariana vraag of ze nog nieuws heeft, zie ik een brede lach op haar gezicht verschijnen. Ik ben bezig met een leuk nieuw project! Wil je het zien? Vol verwachting volg ik haar over het smalle paadje naast de villa\'s als ik ineens een nieuwe villa voor onze neus zie opdoemen. En niet zomaar eentje! Mijn oog valt op het privézwembad met uitzicht over de zee, de grote ramen met veel lichtinval en de mooie en moderne inrichting. Ik zie mezelf al helemaal dobberen in het zwembad of genieten van een wijntje in de jacuzzi.

Als Mariana mijn gezicht ziet, begint ze te lachen. We wilden een villa creëren voor mensen die willen genieten van hun vakantie in alle rust en privacy. Daarom hebben we het Villa Amare la Vita genoemd, oftewel: hou van het leven. Ik zou geen betere omschrijving kunnen geven! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 705

Griekenland > Tragaki > Vakantiehuis Villa's Cavo Mare
Vakantiehuis Villa's Cavo MareEliza, wil je niet eens wat van het eiland zien? Mijn goede vriend Kostas komt met een dienblad koude drankjes aanzetten. Ik kijk hem bedenkelijk aan vanaf de rand van mijn privézwembad. Het water is heerlijk koel en het uitzicht is om bij weg te dromen. Ik heb hier alles wat ik wil en de verleiding is groot om nog een dagje bij mijn witte villa te blijven. Wat een fijne ontdekking is dit toch!

Maar Kostas heeft gelijk: het is tijd om Zakynthos te verkennen. Had je iets in gedachten? Naar Tragaki voor een traditionele Moussaka? Dat ligt hier vlakbij. Kostas knikt instemmend en ik zucht van geluk. Rust, strand, traditioneel eten en de zon: alles komt hier samen. Het leven is goed bij Cavo Mare! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 455