Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Svoronata > Vakantiehuis Ionian Dream Villas
Vakantiehuis Ionian Dream VillasWeg van de massa, maar toch in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden, een gezellig dorpje of een fijn strand, is waar ik eigenlijk altijd voor kies op mijn reizen door Europa. Ionian Dreams Villas, op het Griekse eiland Kefalonia, is precies zo\'n verblijf dat past in mijn plaatje. De twee luxe villa\'s, Nostos en Lithi, liggen op slechts 800 meter van het strand en in het authentieke dorpje Svoronata. De ideale uitvalsbasis dus om het eiland te ontdekken!

Ik kwam in de ochtend aan bij de villa die ik had geboekt. Het was al behoorlijk warm en besloot eerst maar eens mijn bikini uit mijn tas te trekken voor een snelle duik in mijn eigen zwembad. Eenmaal in het koele water keek ik eens goed om me heen. En daar stond een groot en sfeervol huis, helemaal voor mij alleen, met een fijne bank en een barbecue op de veranda, omgeven door een weelderige tuin. Op dat moment nam ik me voor om die week van elke minuut te genieten. En dat was op deze heerlijke plek helemaal niet moeilijk! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 445

Griekenland > Svoronata > Vakantiehuis Sotiris Pool Villas
Vakantiehuis Sotiris Pool VillasTerry en Adonis beginnen te glimlachen als ze mijn mond zien openvallen. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten toen ze het over het \'juweeltje van Kefalonia\' hadden. Maar nu ik bij de villa\'s sta die zij met hun ouders hebben gebouwd, ben ik het roerend met ze eens. Dit is een schitterend plekje. Midden in de natuur vol met olijfbomen en mooie zandstranden om de hoek.

\"Onze liefde voor Kefalonia hebben wij van onze vader Sotiris meegekregen. Hij wil iedereen een plekje geven om van dit eiland te kunnen genieten. Daarom bouwden we deze villa´s.\" Terwijl ik naar het familieverhaal luister, plof ik neer bij mijn privézwembad. De traditionele architectuur werpt me terug in de tijd, maar dan met de luxe van nu. Sotiris Pool Villas voelt als een warm welkom. De broers hebben gelijk. Dit plekje voelt echt als thuiskomen! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 470