Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Sivota > Vakantiehuis Agathi Studios
Vakantiehuis Agathi StudiosEventjes sta ik stil om mij te realiseren waar ik terecht ben gekomen. Ik ben net gearriveerd bij Agathi Studios en kom meteen tot rust. Boven op een heuvel met uitzicht over de bergen en een stukje van de zee is dit mooie plekje gebouwd. Eliza! Hier ben ik! Ik kijk omhoog en zie eigenaresse Agathi een stukje hoger op de berg staan. Welkom bij Agathi Studios! Kom je hier naartoe? Dan laat ik je jouw appartement zien! Met een grote grijns kijkt ze mij aan. Voordat ik de kans krijg mijn appartement goed te bekijken komt ze al aanlopen met een eigengemaakte lekkernij. Ik ben gek op koken. Ik kon het daarom ook niet laten om vanochtend iets lekkers voor je klaar te maken. Ik heet mijn gasten graag warm welkom. Ze knipoogt. Samen lopen we naar mijn balkon. Het uitzicht is hier nog mooier Behalve het zwembad, de bergen en de zee zie ik ook verschillende lokale huizen. Ik neem nog een hap en kijk om mij heen; Ik ben echt in het traditionele Sivota terecht gekomen! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 595

Griekenland > Sivota > Vakantiehuis Cactus Villas
Vakantiehuis Cactus VillasRijdend langs schilderachtige lokale huisjes, prachtige sinaasappelbomen en veel groen kom ik aan bij mijn nieuwe logeerplekje: Cactus Villas. Ik parkeer snel mijn auto en loop richting de ingang. Nog voordat ik mijn villa heb bereikt gaat de poort al open. Kalos irthes Eliza! Welkom in Griekenland! De eigenaar Christos kijkt me lachend aan. Dit is de eerste keer dat ik hem ontmoet, maar ik voel mij gelijk thuis. Samen lopen we verder de tuin in. Naast het zwembad staat een prachtige boom. Het is net een parasol h? zegt Christos trots. Ik knik en droom meteen weg. Ik kan niet wachten om onder deze boom iedere ochtend te genieten van een kopje koffie Op dat moment stapt Eleni, de vrouw van Christos, de villa uit. Eliza! Je bent precies op tijd! Verbaasd kijk ik haar aan. Loop maar met mij mee, dan laat ik je de villa zien. Terwijl ik de villa binnenstap valt de eettafel mij meteen op. Er staan allemaal lokale lekkernijen en wijn klaar. Daar gaan we zo samen van genieten Eliza! Eerst laat ik je de rest van de villa zien. Ik slaak een zucht van geluk. De prachtige tuin, de mooi ingerichte villa en de lieve eigenaren Christos en Eleni. Ik ben in een paradijsje beland! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 580

Griekenland > Sivota > Vakantiehuis Casa Sivota Villas
Vakantiehuis Casa Sivota VillasBoven de kleurrijke huisjes van het dorpje Sivota, in de groene heuvels van Parga, pronken de vier prachtige witte villa\'s van Casa Sivota. Wanneer ik de auto uitstap, staat Stavros me al op te wachten met een grote glimlach. Stavros reisde zijn hele leven door Griekenland, maar keerde altijd weer terug naar zijn geliefde dorp. Zoekend naar een reden om zo lang mogelijk in het dorp te blijven, kwam hij op het idee om de villa\'s te bouwen. Het begon als een goede verblijfplaats voor vrienden, maar het is een beetje uit de hand gelopen, grinnikt Stavros trots.

En zijn trots is zeker niet misplaatst. Casa Sivota is een dromerig paradijsje. De stralend witte villa\'s hebben een zachte en serene inrichting, van alle gemakken voorzien. Achter mijn villa is er een eigen tuin met zwembad en een lief roze strandbedje, helemaal voor mij alleen.

Kom mee, zegt hij, Ik moet je wat laten zien. Stavros loopt enthousiast voor me uit. Langs de villa\'s dalen we naar beneden. Dan word ik overvallen door een heerlijke kruidige geur: basilicum! Stavros toont me zijn grootste trots: de tuin. Hier is hij het liefst en ik snap meteen waarom: verse munt, tomaten, peterselie en aardbeien! We hebben zojuist de allereerste geoogst; deze zijn voor jou, zegt Stavros en hij overhandigt me een handje met blozende aardbeien. Terwijl ik een aardbei eet gluur ik naar de zee, fonkelend in het zonlicht. Net als Stavros zou ik hier voor altijd kunnen blijven Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 615

Griekenland > Sivota > Vakantiehuis Dallas Studios
Vakantiehuis Dallas Studios

Wanneer ik mijn auto parkeer onder een paar prachtige bomen, voel ik een oase van rust over me heen glijden. Ik stap uit en loop via een mooi pad omhoog. Al na 50 meter word ik verrast door een schitterend groot zwembad met onbeschrijflijke uitzichten op de bergen en de zee. Ik zucht eens diep en realiseer me dat dit precies is wat ik nodig had. Even weg van alle geluiden en de drukte

Alles wat ik hier nog hoor, is de buurman die zijn gras maait. En een damesstem: Dat is het enige geluid dat je hier hoort, hoor! Ik kijk om. Een Griekse dame komt aangelopen. Ze ziet er lief uit, vol energie. Zin in een kop koffie? vraagt ze. We lopen naar het zwembad waar ik zojuist al verwonderd naar staarde. Terwijl ik plaatsneem op een stoeltje aan het zwembad, stappen een paar gasten hun balkon op. Kalimera, Fiona! Kalimera, Marco! Niet vaak voelde ik me ergens zo welkom als hier bij Maria. Met een verse koffie komt ze een paar minuten later terug. We kletsen honderduit en ik bedenk me dat ik nog veel van deze dame kan leren Wat een prachtmens!

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 585