Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Rethymnon > Vakantiehuis Appartementen Veranda Rossa
Vakantiehuis Appartementen Veranda RossaMet een kaart in de hand struin ik door de prachtige authentieke straatjes van Rethimnon. Het oude deel van deze kuststad op Kreta heeft mijn hart gestolen. Het bruist er van de gezelligheid, er is altijd wat te doen en je waant je hier echt in het authentieke Griekenland. Plots sta ik voor een knalrood geverfde muur met een grote houten poort. Dit kan niet missen: hierachter moeten de appartementen Veranda Rossa liggen! 

Het gebouw waar Veranda Rossa in ligt kent een levendige geschiedenis; zo was het ooit eigendom van een welgestelde Ottomaan. De Ottomaanse invloeden zijn nog goed te zien; de Turkse put in de binnenplaats, de oude houtoven en de stenen bogen. De eigenaren hebben hun best gedaan het gebouw in ere te herstellen en ook de inrichting is een knipoog naar de Ottomaanse tijd: mozaïek-tegeltjes, gekleurde, gepleisterde muren en met bloemen versierde wasbakken. Op elke hoek van de kamer zou je een perfecte foto kunnen nemen.

Een trap leidt me naar het terras van Veranda Rossa, vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt over Rethimnon. Starend naar de zee bedenk ik me wat ik zo kan gaan doen; zal ik een duik nemen in het helderblauwe water en daarna relaxen op het strand of toch eerst lunchen bij een taverna? Waar ik ook ga, ik neem sowieso mijn camera mee; want deze plek is te mooi om niet vast te leggen! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 600

Griekenland > Rethymnon > Vakantiehuis Asteri Villas
Vakantiehuis Asteri VillasIk verblijf in Villa Elya, een van de Asteri Villas in het gelijknamige plaatsje Asteri. Het is een ruime, authentieke villa met alles erop en eraan en er is nog genoeg plek voor logés. Dus heb ik vier vrienden van me uitgenodigd en ik verwacht ze elk moment. Terwijl ik bezig ben met het maken van een frisse Griekse salade hoor ik een bekende stem achter me. Zo jij hebt het hier goed bekeken Eliza! Het is Sven, een goede vriend van me. Achter hem komen één voor één de rest van mijn vrienden binnen. Ik hoor vele ohh\'s en ahh\'s terwijl ik hen enthousiast rondleid door de authentieke villa. Door de prachtige, stenen muren, donkerhouten balken aan het plafond, kleine trappetjes en traditionele meubels stralen de kamers warmte en gezelligheid uit. We zitten samen aan het privézwembad in de kleurrijke tuin te genieten van mijn Griekse salade. Deze villa\'s zijn in één woord helemaal geweldig. Zo fijn dat ik samen met mijn vrienden kan genieten van dit mooie plekje! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 515

Griekenland > Rethymnon > Vakantiehuis Thimonies Country Homes
Vakantiehuis Thimonies Country HomesStel je voor: in de heuvels ligt een dorpje genaamd Roussospiti, ook wel het balkon van Rethymnon genoemd. Het uitzicht is er adembenemend: het glooiende landschap, de zee in de verte, de prachtige luchten en ook het Griekse leven kabbelt rustig voorbij. Vlakbij die plek tref je de drie witte traditionele privévilla\'s van Nikos Astrinakis genaamd Elia, Rodia en Dafni. De Griekse schonen schitteren gedrieën in de zon. Hun privéveranda\'s kijken uit over dat wonderschone plaatje. Wauw, wat is het hier mooi, denk je als je langs hun zwembaden loopt. Even binnen kijken, denk je, en ook daar gaat het geluk onverminderd voort. De open haard in de moderne woonkamer, het prachtige serene interieur, het familieantiek van de eigenaar. Je zucht diep. En \'wauw\' is echt het enige woord dat in je opkomt. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 515