Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Psarou > Vakantiehuis Chrisapella Country Houses
Vakantiehuis Chrisapella Country Houses

Al de hele dag heb ik vlinders in mijn buik: Dimitris en Vasiliki hebben mij uitgenodigd om vandaag naar hun bouwplannen te komen kijken. Met hun nieuwe accommodatie, de Chrisapella Country Houses, willen zij gasten net zo verliefd laten worden op Zakynthos als dat zij waren, toen ze het bijzondere eiland 20 jaar geleden voor het eerst bezochten. 

Voor ik het weet komen Dimitris en Vasiliki aangelopen. \"En, wat vind je ervan Eliza? Hebben we een goede plek uitgezocht?\". Ik kijk om me heen en stel me voor dat ik op het balkon van mijn eigen villa sta. Je hebt hier straks prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee en de ongerepte natuur. \"Wist je dat we deze plek hebben uitgezocht voor onze dochters Chryssa en Pelagia? Ze zijn allebei gek op de zee, net als jij\". Ik lach instemmend. \"De Chrisapella Country houses zijn zelfs naar hen vernoemd!\", straalt Dimitris.

Dimitris laat me alle tekeningen zien van zijn project. Hij straalt, ook de villa\'s zijn een beetje zijn kinderen geworden. Het kleinschalige complex wat hier straks komt bestaat uit verschillende villa\'s met een privézwembad. De villa\'s zijn ruim opgezet en worden gebouwd in traditionele stijl. Wel zullen ze worden voorzien van een moderne inrichting. Ik kan niet wachten hier te logeren als het straks af is. Ik weet zeker dat Dimitris en Vasiliki me weer met open armen zullen ontvangen!

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 425

Griekenland > Psarou > Vakantiehuis Porta del Mar
Vakantiehuis Porta del MarEen eigen stukje strand? Even kijk ik eigenaresse Paulina vol verbazing aan. Ergens verbaast dit me niet. Ik merkte namelijk direct aan de vriendelijke Griekse en haar man Tasos dat ze er alles aan hebben gedaan om het ideale vakantieadresje te beginnen. Dat begon bij het vinden van de perfecte locatie. Vanaf hier wandel je zo Psarou Beach op Eliza! Als je wilt, kunnen we zo al een kijkje nemen? Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen

Voor ik het weet sta ik met m\'n voeten in het warme zand en kijk ik uit over de heldere turquoise zee. Ik adem een paar keer diep in en uit. De frisse zeelucht en de warme zon zorgen ervoor dat ik binnen no-time helemaal ontspannen ben. Ik denk terug aan de rondleiding die ik zojuist heb gekregen. De natuurstenen huisjes met houten accenten hebben dat echte Griekse karakter waar ik zo van houd. Ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en vraag Tasos of ze toevallig nog een appartementje vrij hebben vanavond. Zijn reactie, een grote glimlach en een dikke knipoog stellen me gerust. Hier wil ik voorlopig nog niet weg! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 570