Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Psarou > Vakantiehuis Chrisapella Country Houses
Vakantiehuis Chrisapella Country Houses

Al de hele dag heb ik vlinders in mijn buik. Chryssa en Pelagia hebben mij uitgenodigd om naar hun accommodatie te komen kijken. Met hun prachtige villa\'s, de Chrisapella Country Houses, willen zij hun gasten net zo verliefd laten worden tijdens een vakantie op Zakynthos als hun ouders dat werden, toen ze dit bijzondere eiland 20 jaar geleden voor het eerst bezochten.

Voor ik het weet komen de zussen al aangelopen. En, wat vind je ervan? Ik kijk om mee heen. Het uitzicht over de azuurblauwe zee en de ongerepte natuur is prachtig. De authentieke villa waar ik mag verblijven heeft een heerlijk privézwembad, omringd met comfortabele ligbedjes. Ik krijg meteen zin om verkoeling de zoeken in het water, maar eerst kijk ik rond in mijn villa. De inrichting heeft een goede combinatie tussen modern en authentiek. Het geeft een gezellige sfeer, waar ik een warm gevoel van krijg. Maar dat komt ook mede door het hartelijke onthaal van de twee enthousiaste zussen. \"Wist je dat onze ouders deze plek hebben uitgezocht voor ons? We zijn allebei gek op de zee, net als jij\". Ik lach instemmend. \"De Chrisapella Country houses zijn zelfs naar ons vernoemd!\", straalt Chryssa.

Met de Griekse zon op mijn huid zit ik op het terras. Deze plek heeft het allemaal: prachtig uitzicht, een fijn huis, een heerlijk zwembad en dan ook nog op een leuke plek. Morgen ga ik met mijn huurauto dit gedeelte van het eiland ontdekken. Misschien ga ik naar het strand wat ik in de verte zie liggen. Een ding weet ik zeker, me vervelen ga ik hier niet.

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 505

Griekenland > Psarou > Vakantiehuis Ilyessa Cottages
Vakantiehuis Ilyessa CottagesSamen met mijn Griekse vriendin Iris ben ik tijdens onze rondreis beland in een klein schattig dorpje genaamd Psarou, aan de kust van het eiland Zakynthos. We lopen door de smalle straatjes en besluiten een kopje koffie te drinken in een lokaal barretje. De eigenaar zingt vrolijk mee met de Griekse muziek op de radio. We raken aan de praat en hij vertelt honderduit over de omgeving en een bijzonder plekje in de buurt waar we kunnen overnachten. Het vakantieadresje is Ilyessa Cottages, een groen landgoed met typisch Griekse huisjes. Een kriebelend gevoel in mijn buik vertelt mij dat Iris en ik dit plekje moeten bezoeken.

Voor we het weten zitten we in de auto met de routebeschrijving die we zojuist hebben gekregen.  Na enkele minuten rijden komen we aan bij Ilyessa Cottages. Wat een kleurrijke plek! De oranje, rode, en gele huisjes sprankelen ten midden van de natuur. Goedemorgen dames, waarmee kan ik jullie helpen?\' zegt een vriendelijke man. Ik stel mezelf en Iris voor en vertel dat we op zoek zijn naar een leuk adresje om te verblijven. De eigenaar vertelt mij dat we op de juiste plek zijn en leidt ons rond door de schattige Griekse huisjes.

Over een stenen pad lopen we tussen de olijfbomen, langs de gezellige bar en het zwembad, dat er uitnodigend uitziet. We lopen door en verliefd kijk ik naar het rode huisje dat aan de overkant staat. Dit is denk ik mijn favoriet, fluister ik tegen Iris. We vragen direct aan de eigenaar of we in het schattige rode huisje kunnen verblijven. \'Natuurlijk dames! Hebben jullie misschien zin om morgen met mij een ritje te maken op de paarden?\' vraagt de eigenaar. Wauw, een prachtige rit door deze natuur, daar zeg ik geen nee tegen.  Ik kan niet wachten tot het morgen is. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 555

Griekenland > Psarou > Vakantiehuis Porta del Mar
Vakantiehuis Porta del MarEen eigen stukje strand? Even kijk ik eigenaresse Paulina vol verbazing aan. Ergens verbaast dit me niet. Ik merkte namelijk direct aan de vriendelijke Griekse en haar man Tasos dat ze er alles aan hebben gedaan om het ideale vakantieadresje te beginnen. Dat begon bij het vinden van de perfecte locatie. Vanaf hier wandel je zo Psarou Beach op Eliza! Als je wilt, kunnen we zo al een kijkje nemen? Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen

Voor ik het weet sta ik met m\'n voeten in het warme zand en kijk ik uit over de heldere turquoise zee. Ik adem een paar keer diep in en uit. De frisse zeelucht en de warme zon zorgen ervoor dat ik binnen no-time helemaal ontspannen ben. Ik denk terug aan de rondleiding die ik zojuist heb gekregen. De natuurstenen huisjes met houten accenten hebben dat echte Griekse karakter waar ik zo van houd. Ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en vraag Tasos of ze toevallig nog een appartementje vrij hebben vanavond. Zijn reactie, een grote glimlach en een dikke knipoog stellen me gerust. Hier wil ik voorlopig nog niet weg! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 675