Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Plomari > Vakantiehuis Appartementen Sea Sun
Vakantiehuis Appartementen Sea SunEven denk ik dat ik beland ben in een mooie droom, maar dan open ik mijn ogen. Ik kijk om me heen en besef dat deze sprookjesachtige omgeving echt is. Ik stap uit bed en doe de gordijnen open; Een prachtig uitzicht over zee en de mooie natuur verschijnt. De zon schijnt langzaam naar binnen. Dit wordt een fijne dag
Vanavond ga ik een kijkje nemen in het centrum van het plaatsje Plomari. Maar eerst ga ik genieten van mijn fijne logeeradres Sea Sun. Na een lekker ontbijtje verplaats ik mij naar het zwembad. Crysa, de eigenaresse, begroet mij vrolijk. Hallo Eliza! Heb je goed geslapen? Kies maar een ligbedje dan kom ik zo een lekker drankje brengen! Al snel komt ze aangelopen met een glas versgeperste sinaasappelsap. Hij is nog lekker koud, dus drink hem maar snel op! Ze neemt plaats op de stoel naast mij: Vind je het leuk als ik je wat meer over de omgeving vertel? Enthousiast knik ik ja. Terwijl ik langzaam mijn sinaasappelsap opdrink vertelt Crysa enthousiast over alle leuke dingen die te doen zijn in de omgeving. We kletsen de hele ochtend, het is net alsof ik haar al jaren ken Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 485

Griekenland > Plomari > Vakantiehuis Blue Waves Resort
Vakantiehuis Blue Waves ResortToen ik van mijn vriendin Elena hoorde dat ze op Lesbos een bijzondere zonsondergang op het strand heeft bewonderd, moest ik het met mijn eigen ogen zien! Een week later zat ik in het vliegtuig, onderweg naar Blue Waves Resort voor een rustige vakantie op dit Griekse eiland.

Bij aankomst was ik meteen sprakeloos. Een grote tuin met kleurrijke planten en het zwembad dat fonkelt door de felle zon; een gevoel van rust overvalt mij meteen. Vanaf het zwembad heb je uitzicht over de azuurblauwe zee, het is nu al een adembenemend uitzicht. Ik kan niet wachten om vanavond van de schitterende zonsondergang te bewonderen zoals Elena dat ook deed.

Na een wandeling rond dit plekje, besluit ik naar mijn appartement te gaan. Ook hier voel ik dezelfde rust die rond dit hele adresje te voelen is. Met mijn eigen balkon weet ik zeker dat het gaat lukken om de komende dagen hier echt te ontspannen Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 565