Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Plomari > Vakantiehuis Appartementen Sea Sun
Vakantiehuis Appartementen Sea SunEven denk ik dat ik beland ben in een mooie droom, maar dan open ik mijn ogen. Ik kijk om me heen en besef dat deze sprookjesachtige omgeving echt is. Ik stap uit bed en doe de gordijnen open; Een prachtig uitzicht over zee en de mooie natuur verschijnt. De zon schijnt langzaam naar binnen. Dit wordt een fijne dag
Vanavond ga ik een kijkje nemen in het centrum van het plaatsje Plomari. Maar eerst ga ik genieten van mijn fijne logeeradres Sea Sun. Na een lekker ontbijtje verplaats ik mij naar het zwembad. Crysa, de eigenaresse, begroet mij vrolijk. Hallo Eliza! Heb je goed geslapen? Kies maar een ligbedje dan kom ik zo een lekker drankje brengen! Al snel komt ze aangelopen met een glas versgeperste sinaasappelsap. Hij is nog lekker koud, dus drink hem maar snel op! Ze neemt plaats op de stoel naast mij: Vind je het leuk als ik je wat meer over de omgeving vertel? Enthousiast knik ik ja. Terwijl ik langzaam mijn sinaasappelsap opdrink vertelt Crysa enthousiast over alle leuke dingen die te doen zijn in de omgeving. We kletsen de hele ochtend, het is net alsof ik haar al jaren ken Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 435

Griekenland > Plomari > Vakantiehuis Elia Village
Vakantiehuis Elia VillageOp zoek naar een verblijfplaats, zie ik ze ineens: de olijfbomen. Met daartussen een prachtig groot huis van hout en steen. Elia Village, lees ik op het handgeschreven naambordje. Als ik even later vanuit mijn ruime appartement door een kiertje van het gordijn tuur, zie ik dat zich achter de villa in de bergen immense olijfboomgaarden uitstrekken. Het azuurblauwe zwembad is omringd door houten ligbedden en witte parasols. Ik ga op de rand van het zwembad zitten, mijn benen bungelend in het frisse water, en kijk naar de tuin verderop. Naast olijfbomen zie ik veel kleurige bloemen en bijzondere planten. Wanneer ik \'s avonds weer bij het zwembad zit met een frappé, steekt er een koel briesje op. Nippend aan mijn Griekse ijskoffie zie ik de olijfbomen in de boomgaard zachtjes heen en weer bewegen. Heel even sluit ik mijn ogen en snuif de tropische geur van de bomen op. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 525