Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Pelekas > Vakantiehuis Levant Hotel
Vakantiehuis Levant HotelMijn vriend George weet me iedere keer te verrassen als hij me meeneemt naar de leukste plekjes op het eiland Corfu. En daarvan is de \'Keizers Troon\'. Een uitzichtpunt vernoemd naar Keizer Wilhelm II. Hij vindt dit de mooiste plek op aarde, en geloof me, George heeft wel wat van de wereld gezien!

Na een forse wandeling gaan George en ik vlakbij deze bijzondere plek even wat drinken bij een hotel. Ik ben meteen onder de indruk: niet alleen heb je hier vrijwel hetzelfde uitzicht als bij de Keizers Troon, het is ook nog een op en top romantisch stekje midden in de natuur.

George kende de eigenaar en zodoende kreeg ik de kans om eens rustig rond te kijken in dit kleine paradijsje. Overal dezelfde gemoedelijke en rustgevende sfeer. In de kamers, in het restaurant... Maar het mooiste moest nog komen. Genietend van een heerlijk glaasje wijn op een ligstoel bij het zwembad maakte het voor mij compleet. Zelden heb ik zo\'n schitterende zonsondergang gezien Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 590

Griekenland > Pelekas > Vakantiehuis Pelecas Country Club
Vakantiehuis Pelecas Country ClubIk geef het toe: ook ik vind het wel eens lekker om me te wanen in de wereld van de \'rich and famous\'. Helaas is dat het grootste deel van het jaar niet voor mij weggelegd, maar laatst heb ik een week lang mogen leven als een god op Corfu!

Eeuwenlang was het landgoed van de Pelecas Country Club bezit van een aristocratische familie. En die sfeer van stijl en luxe is er nog steeds. Door het enorme landgoed ben je ver verwijderd van de rest van de wereld. \'s Ochtends ging ik een balletje slaan op de tennisbaan om de rest van de middag te luieren bij het grote zwembad, omgeven door bloeiende oleanders. En bij aankomst stond er een welkomstdrankje op mij te wachten. Het ontbrak me er echt aan niets! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 655