Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Paliouri > Vakantiehuis Kappa Luxury Villas & Suites
Vakantiehuis Kappa Luxury Villas & SuitesKom Eliza, ik zal je laten zien dat Kassandra ook plekken heeft waar je kan ontsnappen aan de drukte. Georgios houdt de autodeur voor me open. We hebben twee dagen doorgebracht in Thessaloniki. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en vooral genoten van het eten. Maar na deze grote stad ben ik toe aan rust. En Georgios beloofde mij dat zo\'n plek hier op minder dan 2 uur rijden te vinden is.

Ik ben blij dat Georgios achter het stuur zit, want ik kan mijn ogen niet op de weg houden. Er is zoveel moois te zien! We stoppen onderweg even bij Nea Potidea, het kustplaatsje dat ook wel de Poort van Kassandra wordt genoemd. Ik laat je zoveel mogelijk zien Eliza, want als we straks bij onze bestemming zijn wil je daar niet meer weg!

Nu ben ik helemaal nieuwsgierig! En zodra we aankomen bij Kappa Villas & Suites weet ik het meteen: hier wil ik inderdaad blijven. Mijn suite heeft een privézwembad en de inrichting is modern en luxe. En als je even genoeg hebt van het zwembad, sta je binnen enkele stappen met je voeten in de zee. Stilletjes kijk ik om me heen. We zijn echt ontsnapt aan alle drukte, precies zoals Georgios had beloofd. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 505

Griekenland > Paliouri > Vakantiehuis Villa D'oro
Vakantiehuis Villa D'oroUitgerust word ik wakker in het ruime bed van mijn moderne suite bij Villa D\'oro. Eigenaar Efstratios heeft alvast een uitgebreid ontbijtje voor me klaar gemaakt. Kijkend naar de prachtige blauwe zee loop ik naar het terras en ik plof neer op de lounge bank. Goedemorgen Eliza, goed geslapen? zegt Efstratios. Ik vertel aan Efstratios dat ik in tijden niet zo lekker heb geslapen en blij ben om weer terug te zijn bij het prachtige Villa D\'oro. De frisse zeebries waait door mijn haren waardoor ik langzaam een beetje meer wakker word. Het ontbijtje ziet er verrukkelijk uit en ik neem een hapje van het versgebakken croissantje. Gisteren heb ik mijn eerste dag doorgebracht op het privéstrandje met één van mijn favoriete boeken.

Efstratios heeft altijd goede ideeën en laat mij de speciale plekken van het eiland zien. Vanmiddag neem ik je mee naar een heel bijzonder historisch plekje genaamd Meteora. Hier zijn kloosters gebouwd midden in de rotsen! Je zult je ogen niet geloven en het uitzicht is adembenemend! vertelt Efstratios enthousiast. Een kriebelend gevoel in mijn buik zegt dat ik dit moet ontdekken en ik vertel Efstratios dat ik zeker met hem mee ga vanmiddag. Maar eerst is het tijd voor een heerlijke massage in de beautysalon van Villa D\'oro. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 555