Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Lithakia > Vakantiehuis Leeda's Village
Vakantiehuis Leeda's VillageAls je genoemd bent naar de Griekse god van de wijn, zit genieten in je genen, aldus Dionysios. En het leuke is dat Dionysios zijn passie voor het goede leven maar al te graag deelt met zijn gasten. Tijdens mijn vakantie in Leeda\'s Village heb ik dan ook elke dag opnieuw van \'s ochtends vroeg tot \'s avonds laat genoten. Ik begon m\'n dag steevast met een wandeling door de duizend jaar oude olijfboomgaarden rond het huis. Op het terrein van wel 12.000 m2 zijn hier en daar picknickbanken en ligbedden te vinden waar je het gevoel hebt dat het landgoed helemaal van jou is. \'s Middags zocht ik verkoeling van de hete middagzon in het fantastische zwembad. Af en toe kwam Dionysios langs met een schaaltje olijven van eigen land, en vroeg of alles wel naar wens was. Tsja, ik wist werkelijk niet wat ik nog zou kunnen wensen. Ik wilde niets anders dan lekker loom op m\'n stretcher liggen en me heerlijk in de watten laten leggen. En dat kan nergens beter dan in Leeda\'s Village, waar je de ideale combinatie vindt van een ongedwongen, persoonlijke sfeer met de verzorging van een sterrenhotel. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 505

Griekenland > Lithakia > Vakantiehuis Rizolia Villas
Vakantiehuis Rizolia Villas\"Een plek om in te verdwalen,\" had mijn goede vriend Costas gezegd. \"De slingerweggetjes dansen er door het ruige heuvelachtige landschap. Hier en daar spiekt de azuurblauwe zee om het hoekje en overal word je omgeven door de eeuwenoude olijfbomen die zachtjes meebewegen op de wind. \"Het had als poëzie in mijn oren geklonken, want daarna gaf Costas deze plek een naam: de Rizolia Villas. Ruime natuurstenen privé villa\'s gelegen in dat mooie nog te ontdekken deel van Zakynthos. \"En ook daar in je prachtige villa zul je verdwalen in de schoonheid én de ruimte,\" had hij lachend gezegd.

Verdwalen betekent letterlijk de weg kwijt zijn en eenmaal aangekomen bij de Rizolia Villas ben ik eerlijk gezegd een beetje van de kaart van geluk. Mijn vriend Costas had gelijk. Er zijn in totaal tien traditionele natuurstenen villa\'s die allemaal rustig tussen de eeuwenoude olijfbomen verscholen liggen. Toen ik binnenkwam, dwaalde ik door mijn enorm ruime villa. Langs de prachtige inrichting met de klassieke houten meubels, het serene en stijlvolle wit gecombineerd met de natuurstenen muren. De traditionele bouw, het overdekte terras, het balkon, mijn privézwembad blakend in de zon, de bloemen die bloeien. Ik kan nog wel uren zo doorgaan. Net ben ik via de openslaande deuren naar buiten gelopen. De wind laat de eeuwenoude olijfbomen heen en weren. De krekels krekelen in de zon. Ik glimlach: verdwalen is mijn nieuwste hobby, bedenk ik me en rustig wandel ik over mijn gazon een rondje om mijn prachtige grote nieuwe huis. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 465

Griekenland > Lithakia > Vakantiehuis Villa Jardin de Ville
Vakantiehuis Villa Jardin de Ville\"Wat een prachtig resultaat! zeg ik. Petros en Anna knikken tevreden. Ze hebben veel liefde in Villa Jardin de Ville gestopt. Voor mij zie ik een prachtig kleinschalig complex met een helderblauw zwembad, wat omringd wordt door een kleurrijke tuin.

Ik herinner me nog als de dag van gisteren hoe ik met Petros en Anna in het zonnetje aan een tafel vol met Griekse lekkernijen zat, toen zij mij de bouwtekeningen van Jardin de Ville lieten zien. Petros en Anna, broer en zus, vertelden mij dat de grond al generaties lang van hun familie is. Hun moeder om een prachtig huis op deze grond te bouwen. Het was voor haar niet mogelijk om dit bijzondere project af te maken.

Jong, gedreven en energiek als ze zijn, gingen Petros en Anna verder met dit project. En nu staat hij er toch echt: Villa Jardin de Ville. De villa is gebouwd in een Mediterrane stijl, met een Frans tintje. En hier zit ik weer, in het zonnetje, te proosten met Petros en Anna op het mooie resultaat waar iedereen nu van mag genieten. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 435