Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Lameriana > Vakantiehuis Lameriana Village
Vakantiehuis Lameriana VillageTerwijl de zon langzaam achter de bergen zakt, slaak ik een zucht van geluk. Vanaf mijn balkon heb ik een prachtig uitzicht over de bergen en de olijfgaarden van Kreta. Ik kan mijn aandacht niet bij mijn boek houden, dat naast me op het ligbed ligt. Van dit uitzicht kan ik blijven genieten

Opeens hoor ik geklop op de deur. Verbaasd sta ik op. Maria staat voor mijn deur met een bord met eten. Hmm De heerlijke geur komt meteen op mij af. Maria! Wat leuk om jou te zien. Ik had toch geen eten besteld? Ze kijkt mij met een grote grijns aan. Dat klopt Eliza. Ik wilde je vanavond graag verrassen. Ik heb lychnarakia voor je gemaakt. Dat is een traditioneel Grieks gerecht. Het is een hartige taart met zoete kaas. Morgen mag je het zelf maken tijdens de kookles! Eet smakelijk!

Ik loop terug naar mijn balkon en neem een hap van de lychnarakia. Wauw, zo\'n lekkere hartige taart heb ik nog nooit op! Terwijl ik langzaam mijn bord leeg eet, kijk ik al uit naar morgen. Ik kan niet wachten tot ik bij de kookles een beetje van haar kookkunsten kan leren. Ik denk dat ik me daarna weer terug trek op mijn balkon, want ik kan geen genoeg krijgen van dit verstopte paradijsje. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 590