Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Korianna > Vakantiehuis My little place on the hill
Vakantiehuis My little place on the hillAlleen al om de naam wilde ik er naartoe. En, zo werd me verteld: \"De eigenaren lijker wel wat op jou.\" Iemand die afwijkt van de gebaande paden, die een plek creŽerde die je nergens anders vindt, ver weg van de massa.

Alex en Vicky werden verliefd op deze plek en toverde het om tot My little place on the hill. Je merkt het meteen als je aankomt: met hun relaxte voorkomen zij ze het toonbeeld van de ongedwongen levensstijl die er heerst. Samen lopen we rond op hun plekje in de zon. \"Wekenlang hebben we op het eiland gezocht naar de spullen die we hier wilden gebruiken.\" Je vindt hier een combinatie van modern comfort, sfeer en veel dingen waarvan de glimlach maar niet van mijn gezicht verdwijnt: zelfgemaakte lampen, een aangespoelde tak aan de muur of een ijzerdraadje door de badkamer met een emmertje met knijpers. Eenmaal buiten strijken we neer op een picknickbank bij de bar. Zitjes sieren de tuin met oude olijfbomen en palmen, verderop is een loungeplek bij het zwembad. \"Toen we naar Kefalonia kwamen jaren geleden, werden we op slag verliefd op het eiland, en vooral op deze plek. Dit straalde de rust uit die ik wilde en had de relaxte sfeer die vakantie zo perfect maakt.\"

Die avond smeult de barbecue, de kaarsen branden in de zelfgemaakte kandelaars. \"En?\" vraagt Alex. \"Dit is My little place on the hill,\" glimlach ik. Hij steekt zijn duim in de lucht. \"En je bent er meer dan welkom!\" Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 570