Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Kiotari > Vakantiehuis Horizon Line Villa's
Vakantiehuis Horizon Line Villa'sToen ik hoorde dat je op Rhodos geweldig kan quad rijden, kon ik het niet laten om dit uit te proberen. Samen met mijn vrienden Julius en Andreas reden we door bossen, zandwegen en zelfs door beekjes. Na de rit zat ik vol adrenaline, maar ik besefte ook dat ik nog een plek moest vinden om te overnachten. Je moet naar Horizon Line Villas gaan Eliza!, zei Julius vol overtuiging.

Nog geen twee uur later stond ik voor de poort van de villa\'s. De eigenaar verwelkomde me en ik kreeg meteen een villa aangewezen. Hij zag aan me dat ik een actieve dag achter de rug heb en gaf me de tip om vooral even een kijkje te nemen in de badkamer waar de jacuzzi staat. Wat een aangename verrassing!

Nadat ik helemaal opgefrist en relaxed uit de jacuzzi kwam, keek ik nieuwsgierig rond en liep ik het terras op. Een blij gevoel overvalt me. Ik staar ademloos voor me uit. Vanaf het terras word ik getrakteerd op een prachtig uitzicht op het strand van Kiotari, dat maar 40 meter bij mij vandaan ligt! Ik weet al meteen hoe ik morgen mijn dag ga besteden. Op dit plekje wil ik geen nacht blijven, maar een hele week Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 505

Griekenland > Kiotari > Vakantiehuis Petroto Villas
Vakantiehuis Petroto VillasDit moet wel een heel vrolijk persoon zijn, denk ik als ik aankom bij Petroto Villas. De felgekleurde vierkanten huizen prijken op de heuvel. De heuvel zelf is versierd met keien, alsof het een trappenterras is dat bij het zwembad eindigt.

Ik zet de motor van de auto uit, hier moet ik echt nog even langer naar kijken. Dan wordt er op mijn raam geklopt. Filippos, de eigenaar. Kom, kom, zegt hij, van dichtbij is het nog mooier. Samen rijden we naar boven. De openlucht open haard is aan, de bloemen bloeien, de trappetjes zijn gemaakt van bijzondere stenen en op de paden lopen zelfs patronen. Eigenaar Filippos Tom Sofos en zijn familie houden niet van half werk, Ún ze zijn graag vrolijk. Filippos wilde een speciale en rustige plek voor zijn gasten. En dat hebben ze gemaakt. Het lijkt wel een meesterwerk. Zijn levenswerk.

Welke kleur wil je? vraagt hij. Rood, zeg ik. De kleur van de liefde. En passie, en... precies goed voor deze plek, zeg ik. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 610