Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Kavadades > Vakantiehuis Mastrogiannis Country Retreat
Vakantiehuis Mastrogiannis Country RetreatWachten wordt beloond, dat prentte ik mezelf in toen ik vorig jaar als een stralende ster langs de reusachtige olijfbomen liep op de plek waar Nikos en Maria hun paleisje wilden gaan bouwen. En op deze prachtige zonnige ochtend is het eindelijk zover: Mastrogiannis Country Retreat is klaar!

Niet één tuin, maar groen overal. De grote eeuwenoude olijfbomen staan haast trots naast de vier villa\'s. Kalimera! Maria loopt me tegemoet met een grote glimlach. De villa\'s liggen helemaal vrij en ik wil ze allemaal zien, want Maria kennende gaat er geen detail onopgemerkt voorbij. Ik zie nu al meteen de eerste details: de typisch Griekse stenen bogen met daaronder het bankje in de schaduw, balkonnetjes en de bloemen in bloei.

De villa\'s met privézwembad zijn comfortabel en ruim. Zo heeft elke slaapkamer z\'n eigen badkamer om maar wat te noemen. Overal vertelt Maria over haar keuzes. Bijvoorbeeld waarom het grote raam op deze manier een schilderij lijkt en hoe ze het eilandgevoel van Corfu per villa in de kleuren en materialen terugbracht.

Ik kook vanavond voor jullie hoor! roept ze als ze me achterlaat bij mijn villa. Soms wordt wachten zo enorm beloond dat je er echt even van moet bijkomen. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 495

Griekenland > Kavadades > Vakantiehuis Megalithari Villas
Vakantiehuis Megalithari VillasVroeger droomde ik van een prachtige plek voor mijn villa. Vlakbij zee en omgeven door oude olijfbomen. Waar je \'s avonds de krekels hoort en sterren ziet. Waar stilte en rust heersen. Ik kijk opzij naar Spyros. Hij beschrijft precies het plaatje waar ik nu zit. Hij lacht trots. En het is me gelukt. Toen ik hier op een dag langsreed, wist ik dat ik hier mijn geluk zou vinden.

Met een warm gevoel kijk ik naar de Megalithari Villas. Gebouwd met de eeuwenoude stenen hier uit de buurt en afgemaakt met de natuurlijke materialen van het eiland. De inrichting is een combinatie van authentiek Corfu in een modern jasje. Spyros heeft zijn best gedaan om het voor ieder reisgezelschap zo comfortabel mogelijk te maken. Zo hebben de zes luxe villa\'s ook een speciaal kinderzwembad en zijn ze ruimer opgezet om families alle ruimte te geven. Maar wat ze allemaal hebben is dat adembenemende uitzicht over de vallei. De zonsondergang die ik hier heb mogen bewonderen is bijna niet in woorden uit te leggen. Het was één van de hoogtepunten van mijn vakantie op Corfu.

Nu zitten we samen bij mijn privézwembad en de sterren fonkelen in de heldere hemel. Geen droom is te groot, Eliza. Wie droomt die leeft! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 465