Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Karavomilos > Vakantiehuis White Villas
Vakantiehuis White Villas

Mijn Griekse vriend Stefano vertelde mij een keer dat ik de naam Kefalonia moest onthouden, maar dat ik het aan niemand mocht doorvertellen. Hij vertelde mij destijds dat Kefalonia een ongerept eiland was en dat het eigenlijk zo moest blijven

En nu een paar jaar verder ben ik op het eiland Kefalonia en ben ik onderweg naar een bijzonder plekje. Waarom ik er jullie dan toch over wil vertellen? Laten we zeggen dat mijn enthousiasme over het eiland het op dit vlak heeft gewonnen.

Al zingend rijd ik in mijn auto langs de kust van Kefalonia en zie ik een combinatie van parelwitte stranden en een prachtig groen landschap. Na een paar minuten zie ik het bordje Myrto Beach. Hier wil ik even stoppen, want dit is het mooiste strand van Kefalonia.  Als ik de auto uitstap zie ik de meest felblauwe zee die ik ooit heb gezien. Wauw! Ik droom bijna weg bij dit mooie uitzicht, maar ik heb nog een afspraak vandaag.

Na een half uur rijd ik het terrein op van White Villas. Het eerste wat ik zie zijn de moderne villa\'s mét een privézwembad. Als ik aan kom lopen zie ik dat Giannis me al staat op te wachten. Kalí méra Eliza, zegt hij! Giannis is niet de eigenaar, maar de gastheer van White Villas. Ik vertel je vandaag alles over dit plekje Eliza, maar eerst een drankje. Hij loopt naar binnen en komt terug met twee glaasjes Ouzo. Jamas!, zeggen we in koor.

We komen bij het zwembad aan en als ik de comfortabele ligstoelen zie kijk ik Giannis aan. Ga lekker even liggen Eliza, je zal vast moe zijn van je reis. Daar hoef ik niet lang over na te denken en neem plaats op één van de ligstoelen. Ik blijf maar kijken naar die azuurblauwe zee die voor mij uitreikt. Ja, dit is voor mij toch wel het juweeltje van Kefalonia. Ssssst niet doorvertellen hè!

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 505