Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Itilo > Vakantiehuis En Plo Suites
Vakantiehuis En Plo SuitesWeet je wat het is, zegt Christiana als ik samen met haar richting het zwembad met infinity pool van En Plo Suites loop. Als je een plekje vindt met dit uitzicht, wil je dat het liefste met iedereen delen. We strijken neer bij één van de tafeltjes op het terras bij het zwembad. Hier kijken we uit op de kust van Peloponnesos en de bergen aan de overkant van de baai. Het blauw van het zwembad lijkt over te lopen in het blauw van de zee. Morgenochtend wordt hier het ontbijt geserveerd, zegt Christiana. Maar we kunnen natuurlijk ook nu alvast wat eten, voegt ze eraan toe als ze mijn hongerige blik ziet.

Een paar uur en heel wat lekkere hapjes later, plof ik met een volle maag op bed. En Plo Suites is van binnen minstens net zo mooi als van buiten. Het doet me bijna denken aan een kasteel met de stenen muren en de uitstekende gebouwen die een soort torentjes vormen. De chique badkamer, het gordijn boven mijn bed en het sierlijke ledikant maken dat vorstelijke gevoel compleet! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 590

Griekenland > Itilo > Vakantiehuis Petra & Fos Boutique Hotel
Vakantiehuis Petra & Fos Boutique HotelRustig wakker worden terwijl de warmte van de ochtendzon al door de balkondeuren naar binnen komt. Om daarna het ultieme geluksgevoel te ervaren: dobberen in het zwembad met infinity pool, omgeven door rust en ongerepte natuur. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar enkele dagen geleden liep ik bij Petra & Fos Boutique Hotel zomaar tegen deze droom aan. Sindsdien doe ik niets anders dan genieten!

Ik kwam bij dit mooie plekje na een wandeling door het pittoreske Itilo: een schattig dorpje met stenen weggetjes en eeuwenoude monumenten. Grote perenbomen zorgden voor schaduw en ik proefde van de rijpe vruchten. Net toen ik het strand zag liggen, trok een prachtig hotel mijn aandacht. Gebouwd van lokale stenen met houten ramen, een fijn zwembad en gezellige zitjes. Wat een luxe!

Al een paar dagen ben ik niet weg te slaan bij het zwembad. Wat zal ik vandaag eens doen, bedenk ik me. Een massage? Bubbelen in de jacuzzi? Of een uitstapje maken naar één van de verborgen strandjes en eindigen in een taverna? Misschien moet ik hier maar wat langer blijven om te genieten van al het moois wat dit hotel te bieden heeft! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 785