Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Chania > Vakantiehuis Daphnis Villas
Vakantiehuis Daphnis VillasIk neem nog een slok van mijn glas wijn terwijl de zon langzaam ondergaat. Ik geniet van het uitzicht over het zwembad, de bergen en de zee. Zo mooi heb ik Kreta nog nooit gezien! De villa waarin ik verblijf is \'s avonds misschien nog wel mooier dan overdag, de ondergaande zon geeft een prachtige gloed over de villa\'s. \'Barbecue je zo mee Eliza?\' vraagt de lieve eigenaresse. Ik knik, \'ik kom er zo aan!\' Ik wil nog even genieten van het laatste beetje zon, die langzaam de zee in zakt. Wanneer de zon onder is sluit ik me aan bij de barbecue. \'Eliza! Je bent precies op tijd, de barbecue is net warm.\' Ik ruik de heerlijke geur van het vlees met de Griekse kruiden en besef me nu pas dat ik honger heb. Ik geniet van het vele eten en de lieve mensen om me heen. Wat een heerlijke avond Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 560

Griekenland > Chania > Vakantiehuis Koukos Villas
Vakantiehuis Koukos VillasMijn geliefde Kreta! Ik ben gek op de lokale keuken, de mensen en de ruige natuur. Het eiland voelt inmiddels als mijn tweede thuis, maar nog nooit was mijn huisje zo luxe als bij Koukos Villa. Wanneer ik op de veranda van mijn privévilla sta, met mijn koffer in mijn hand, kijk ik mijn ogen uit: dit is zo groot en luxe! Een villa met drie kamers helemaal van mij alleen. Ik schuif de glazen deuren van mijn moderne paleisje opzij. Op de tafel in de woonkamer staat een lief welkomstpakket. Wat ik vervoglens aantref wanneer ik mij omdraai, laat mijn mond openvallen van verbazing. Een bubbelbad! In de woonkamer! Ik zet mijn koffer opzij en klim in het lege bad. Vanaf hier kun je zelfs de zee zien. Deze eigenaren weten wat echt genieten is...

Ik stap mijn eigen terras op. Het blauwe water in het privézwembad glinstert in de zon. Ik kan niet wachten om een duik te nemen.  Dan valt me opeens een sterke, kruidige geur op: Rozemarijn. Ik herinner me opeens de namen van de drie villa\'s: Lavendel, Marjorie en Rozemarijn. Allemaal vernoemd naar kruiden die je hier op het eiland vind. Ik krijg meteen trek. Misschien zet ik zo wel de barbecue aan. Of zal ik toch eerst een strandwandeling maken? Een ding weet ik zeker: in dit paleisje ga ik volledig tot rust komen. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 610