Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Balos > Vakantiehuis Kymothoe Villas
Vakantiehuis Kymothoe VillasIk neem plaats bij een authentieke Griekse taverne in het plaatsje Balos voor een traditionele Griekse lunch. Na een kort ritje door de bergachtige natuur van Samos geniet ik van het uitzicht op de azuurblauwe zee. Een heerlijk fris zeebriesje waait door mijn haren. Vanmiddag heb ik afgesproken bij het gloednieuwe Kymothoe Villas. Door de eigenaar van Eleonas Votsalakia ben ik uitgenodigd om zijn nieuwe plekje, Kymothoe Villas, te ontdekken.

Met een gevulde maag stap ik in de auto en enkele minuten later kom ik aan bij Kymothoe Villas. Welkom, Eliza! zegt de eigenaar. Hij verwelkomt mij met twee Griekse kussen op mijn wangen. Ik zal je de villa laten zien, Eliza!. Trots brengt de eigenaar mij naar één van de villa\'s. Het interieur van de villa is traditioneel gecombineerd met moderne details. De tegels van de vloer zijn gemaakt van stenen uit de bergen van Samos. Ik open de deuren naar mijn terras en word overdonderd door het fantastische uitzicht over de Egeïsche zee. Het is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Het geluid van de rustige golven geven een ontspannend gevoel. Een klein paadje leidt je zo naar het strandje.

Ik hoef niet lang na te denken voordat ik weet wat ik hier mijn volgende bezoek ga doen. Volgende keer ga ik hier genieten van dit prachtige uitzicht met één van mijn favoriete boeken aan mijn eigen privézwembad. Ik kan niet wachten tot ik een duik neem ik het koele water. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 380

Griekenland > Balos > Vakantiehuis Princess Tia
Vakantiehuis Princess TiaVanmorgen wandelde ik rond door het dorpje Balos en toen ik aankwam bij de zee zag ik ineens aan het eind van het strand een wit complexje. Op een verlaten plek omringd door de zon, het geluid van de golven en een vogel die vanaf de rotsen een vliegduik maakte. \'Welkom bij Princess Tia,\' eigenaren Tia en Yiannis ontmoette ik in de kleine strandbar en direct voelde ik me thuis. De witte studio\'s zijn eenvoudig maar brandschoon, voorzien van airco, een goed bed, het eilandgevoel en alles wat ik nodig heb. De mooi onderhouden tuin blaakt in de zon met daarachter de eindeloze turkooise zee en het strand waar niemand te bekennen is. \'Wie hier komt als vreemde vertrekt als goede vriend. Zo ging dat vroeger in Griekenland al zo.\' Ik geloof Tia meteen. Ze is authentiek, echt en wil niets liever dat iedereen geniet. \'Ik ga gauw mijn spullen halen\', zeg ik. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 605