Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Avdou > Vakantiehuis Avdou Collection Suites
Vakantiehuis Avdou Collection Suites

Door mijn zonnebril tuur ik vanaf het terras uit over het knusse haventje van Sissi. Ik neem de laatste slok van mijn verfrissende drankje in ga dan richting mijn verblijf voor de komende week. Eileen, de gastvrouw van Avdou Collection Suites, heeft me uitgenodigd om langs te komen en kennis te maken met de romantische accommodatie. Daar zeg ik geen nee tegen.

Als we aangekomen zijn ben ik direct onder de indruk van de prachtige villa\'s. Middenin het groen staan zes unieke villa\'s die mij een romantisch gevoel geven. De fruit- en olijfbomen, en de groentetuin maken Avdou een kleurrijk plaatje. Het uitzicht over het heuvelachtige Griekse landschap lijkt eindeloos. Eileen laat me even genieten van wat ik voor me zie, voordat ze me naar mijn eigen verblijf brengt.

Mijn luxe ingerichte villa is van alle gemakken voorzien. Ik heb mijn eigen zwembad voor de deur met ligstoelen om lekker van de zon te genieten. Als ik eraan denk dat ik zo in het knus verlichte zwembad lig, voel ik me gelijk ontspannen. De komende week is deze villa helemaal voor mij alleen, ik zou hier wel eeuwig kunnen blijven. Maar gelukkig ga ik hier voorlopig nog niet weg

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 465