Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Almyrida > Vakantiehuis Villa Ellotis Almyrida
Vakantiehuis Villa Ellotis AlmyridaEindeloos veel witte huisjes en een paar kleine strandjes... Mijn eerste indruk van het typisch Griekse dorpje Almyrida is meteen goed! Ik doorkruis smalle straatjes zonder echt een plan te hebben. Gewoon lekker dwalen. Heerlijk vind ik dat. Na weer een keer linksaf te slaan, kom ik opnieuw uit bij het smalle strand van Almyrida. Daar zie ik een gezellig barretje genaamd Nikitas. Bij een taverne pal aan zee zoek ik een plekje. Ik kijk om me heen en zie nu pas hoe bijzonder dit dorpje gebouwd is. Sommige woningen staan gewoon in zee gebouwd. Een soort klein VenetiŽ.

Na een smaakvolle Griekse salade besluit ik nog wat verder te slenteren. Precies wanneer het lijkt of ik het einde van het dorp bereik, zie ik een prachtige woning. Op de deur lees ik dat het een gastenverblijf is. Mijn nieuwsgierigheid wint en ik besluit aan te kloppen. Een jonge man doet open en stelt zich voor als Stratis, de eigenaar. Welkom! begroet hij me enthousiast. Het is bijna een gek gevoel, maar meteen voel ik me hier thuis. Alsof ik hier vaker ben geweest.

Stratis leidt me trots door zijn adresje. Nu komt het beste zegt hij wanneer we een gang doorlopen. Hij opent de deur naar buiten. In de tuin van de villa staat een jacuzzi, met het mooiste uitzicht van de hele villa. Samen kijken we uit op het dorpje terwijl ik in de verte de zee hoor ruisen. Ik blijf logeren! zeg ik Stratis. Hij glimlacht en pakt een wijntje. Yamas! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 495