Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Agios Nikolaos > Vakantiehuis Orato Villas
Vakantiehuis Orato VillasMijn goede vriendin Suus heeft het regenachtige Nederland ingeruild voor het zonnige Peloponnesos. En ik snap heel goed waarom! Terwijl de Nederlandse eigenaresse me alle mooie plekjes van het schiereiland laat zien, voel ik elk moment de warme zon op mijn huid.

Het mooiste plekje heeft ze voor het laatst bewaard. Mijn logeeradresje Orato Villas is werkelijk schitterend. Mijn villa is luxe en comfortabel en kijkt uit over het ruige landschap en de zee. En ik heb een privézwembad! De uitstapjes naar het schattige vissersdorpje Agios Nikolaos en Gnospi, de plek waar dorpsbewoners samenkomen om te zwemmen en snorkelen, laat ik even voor wat het is. Eerst ga ik genieten van mijn nieuwe ontdekking! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 555

Griekenland > Agios Nikolaos > Vakantiehuis Panorama Villas
Vakantiehuis Panorama VillasDe oudeigenaren, Manolis en Sonia, van mijn logeeradres hebben me zojuist openhartig over hun geschiedenis verteld en het verhaal. Met niets zijn ze begonnen en droomden altijd al van een huis bovenop een berg, waar ze \'s avonds samen na gedane arbeid van de zonsondergang zouden kunnen genieten. In plaats van dat ene huis bouwden ze in de loop der jaren eigenhandig élf huisjes, om met nog veel meer mensen te kunnen genieten van de locatie en het leven. Manolis kent de mooiste strandjes op het eiland en Sonia heeft met enorm veel liefde de appartementen aangekleed en ingericht. De tuinen rondom de appartementen zijn prachtig aangelegd en de uitzichten over zee en de heuvelachtige omgeving zijn fenomenaal.  Manolis en Sonia vertellen mij dat ze deze droom zonder hun twee zonen niet hebben kunnen waarmaken. De twee half Oostenrijks en half Griekse zonen hebben Panorama Villas maar al te graag overgenomen. Ze spreken Duits, Grieks, Engels en zelfs een klein woordje Nederlands! Dus dromen kunnen uitkomen, mijmer ik. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 630

Griekenland > Agios Nikolaos > Vakantiehuis Strofilia Villas
Vakantiehuis Strofilia Villas\'Ik ongeduldig?\' Charis en Vivi lachen en knikken met volle overtuiging. \'Oké, oké, maar ik kon gewoon niet wachten!\' lach ik. De afgelopen jaren zit ik de twee vriendelijke eigenaren al achter hun broek aan. Waarom? Charis en Vivi waren namelijk vier villa\'s aan het bouwen op een toplocatie in het plaatsje Askou Plevra. De uitzichten zijn er magnifiek en de omgeving evenzo. Niet voor niets maken vele trekvogels hier in het plaatsje hun tussenstop bij de historische waterbron om vervolgens naar het zuiden te vliegen. Ik snap die vogels wel hoor, en ook daarom stopte ik de afgelopen jaren hier bij deze plek.

Charis is een man van precisie. En haast heeft hij niet, want hij wil dat alles perfect is en authentiek. Zijn verlossende telefoontje kwam vorige maand.

\'Kom langs, Strofilia Villas is klaar!\' Ik heb een gat in de lucht gesprongen, een rondje om mijn as gedanst en nu sta ik dan klaar om het domein Strofilia Villas te betreden. En ondanks mijn heel hoge verwachtingen, ben ik nog blijer verrast dan ik had durven dromen. Kosten nog moeite zijn gespaard bij de vier prachtige appartementen. Sowieso: de privéhuizen ademen perfectie. Vanaf de balkons of bij het zwembad: overal zie je de oneindige zee. De afwerking is subliem, de natuurlijke materialen maken het kalm en sereen. De inrichting is die van het eiland maar licht, comfortabel en gezellig. Ik stop even bij de blauwe keuken \'of wil je liever rood?\', de kandelaars staan klaar voor als de zon ondergaat. De slaapkamers zijn licht en ook hier, ramen genoeg want immers daarbuiten is de zee. Goed opletten, prent ik mezelf in, want overal waar je kijkt, is een detail dat opvalt. \'Is dat nu een trap?\' De eettafel buiten is gemaakt van traptreden en een glazen plaat. Ik glimlach. \'Details, details!\' herhaal ik. Charis lacht. \'En daar heb je tijd voor nodig!\' zegt hij trots. En hij heeft gelijk. \'Dan gaan we nu neerstrijken in de zon en om ons heen kijken.\' Vivi komt aangelopen met koele drankjes. Goed idee! Zitten en rondkijken: hier heb ik immers lang, lang op gewacht. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 565