Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Griekenland > Agia Paraskevi > Vakantiehuis Private Villa La Maison
Vakantiehuis Private Villa La MaisonToen ik aan mijn vrienden voorstelde om naar de prachtige villa van Private Villa La Maison te gaan, waren zij gelijk enthousiast. Na mijn verhalen over het grote privézwembad, de huiselijke sfeer en de waanzinnige ligging, waren zij al snel om. Ik heb ze beloofd dat deze unieke ontdekking ze niet teleur zou stellen.

Eenmaal aangekomen bij ons vakantieverblijf, hoor ik alleen maar positieve geluiden. Mijn vrienden zijn onder de indruk van de luxe privé villa. Ze bewonderen de villa van binnen en van buiten en kiezen allen één van de slaapkamers uit. Na een verfrissende duik in het zwembad besluiten we om letter te gaan koken in de uitgebreide keuken.

\'s Avonds genieten we op het terras van ons zelfgemaakte avondmaal en een heerlijk glas wijn. Niet veel later worden we verwend met een prachtige Griekse zonsondergang. Ik zie dat mijn vrienden genieten. Eliza, je hebt het weer voor elkaar hoor. Wat een bijzondere ontdekking! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 1020

Griekenland > Agia Paraskevi > Vakantiehuis Virginia Seaside Villas
Vakantiehuis Virginia Seaside VillasIk dobber op mijn rug in het heldere water van de Egeïsche Zee, de warme middagzon schijnt op mijn gezicht. Zachtjes dobber ik mee op de koele golven. Wanneer ik net voorbij het strand van Agia Paraskevi kijk, valt mijn oog op twee mooie villa\'s boven de baai. Vanaf daar moet je vast een geweldig uitzicht hebben! Zo moet Virginia zich hebben gevoeld, denk ik, want toen zij hier jarengeleden zwom, kwam ze op het idee om deze twee bijzondere villa\'s te kopen.

Virginia werd geboren op Samos en groeide op tussen het groen. Bij haar familie kwamen altijd mensen over vloer. De gezelligheid beviel haar zo, dat ze al van jongs af aan wist dat ze dat later ook wilde. Ze vernoemde haar villa\'s dan ook naar haar gastvrije oma, wiens naam zij ook draagt. Virginia\'s gastvrijheid valt meteen op wanneer je bij de villa\'s arriveert. Je wordt ontvangen met open armen en een grote glimlach. Aan alles is hier gedacht: luxe voorzieningen, een moderne, frisse inrichting en een ruim privézwembad. Virginia geeft je graag alle tips die je maar wilt om het echte Samos te ontdekken.

Drijvend in het water laat ik mijn fantasie de vrije loop. Ik zie mezelf straks al helemaal zitten op het terras met een zelfgemaakt ontbijtje, uitkijkend over de diepblauwe zee. Misschien maak ik zo\'n heerlijke watermeloensalade met feta. Of zal ik een boekje lezen op het terras? Eén ding weet ik zeker; bij Virginia Seaside villa\'s ga ik een kalm leventje tegemoet, dobberend op het ritme van de golven. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 600

Griekenland > Agia Paraskevi > Vakantiehuis Vrachos Villas
Vakantiehuis Vrachos VillasAls ik op Kreta ben, staat een ontmoeting met Manos, mijn lieve Griekse gids, standaard op mijn \'to do\'-lijstje. Zijn nieuwste ontdekking is Vrachos Villas in de provincie Agios Vasilios Lampis. Dit paradijsje ligt boven op één van de heuvels die het plaatsje Agia Paraskevi omringen. Op mijn eerste ochtend begin ik de dag met een lange, stevige wandeling in de omgeving. De vogels beginnen langzaam te ontwaken en ik neem uitgebreid de tijd om naar hun vrolijke getjilp te luisteren. Ik zie de eerste zonnestralen doorbreken, geniet van het uitzicht en snuif de geur van de natuur op. Een paar uur later kom ik terug bij mijn villa, wat ik trouwens ook een plaatje vind. Het huisje is opgebouwd met uitgehakte stenen, vandaar ook de naam Vrachos, wat steen of rots betekent, zo weet ik van Manos. Moe maar voldaan plof ik neer op mijn zonovergoten terras. Voor vanmiddag plan ik maar niet al teveel dingen meer. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 465