Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Cyprus > Paphos > Vakantiehuis Azzurro Villas
Vakantiehuis Azzurro VillasEliza! Kom je eten? Ik schrik op van de plotselinge stem die me roept en kijk verward om me heen. Ik zie een typisch mediterrane villa: wit met blauwe accenten. Dan zie ik Angela, de gastvrouw van Azzurro Villas, staan. Ze begint te lachen. Het is ook moeilijk om niet in slaap te vallen in die jacuzzi!. Ik lach en knik instemmend. Dat kan ook niet anders als de zon er ondertussen zo lekker op schijnt. Toch ga ik er maar uit, want Angela heeft me uitgenodigd om samen met haar te barbecueën.

Als ik aan kom lopen ruik ik het vlees al op de barbecue. De picknicktafel op de patio is mooi gedekt en er staat al een lekker wijntje voor me klaar. Schuif maar aan, het eten is zo klaar! Een paar minuten later genieten we samen van de wijn, het eten en de ondergaande zon die de witte villa\'s langzaam oranje kleurt. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 525

Cyprus > Paphos > Vakantiehuis Z&X Holiday Villas
Vakantiehuis Z&X Holiday VillasNa aankomst op de luchthaven van Paphos begint het avontuur meteen. Via slingerweggetjes rijden we langs bananenplantages, wijngaarden en eeuwenoude gebouwen. De lucht is strakblauw, de zon schijnt en voorin zingen mijn vriendinnen mee met de lokale Cypriotische muziekzender. En dan zien we onze villa. Het nichtje van Elena staat ons al met een grote glimlach op te wachten. Stuk voor stuk vallen we stil. De knusse woonkamer in Cypriotische stijl, de dikke stenen muren, de authentieke tegels, en wat een comfortabele keuken! De sinaasappelbomen hangen vol met verse oranje vruchten. Ik glimlach en ja hoor, ook het privézwembad is omgeven door prachtig groen. En zie ik daar een jacuzzi? Als we even later op ons terras met een Cypriotisch wijntje bespreken wat we allemaal willen zien deze week, ga ik rustig achterover hangen. \'Jullie kennen de weg, ik laat me graag verrassen,\' zeg ik tevreden. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 530