Jongeren vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Malta Malta > St. Julians > Aparthotel Blue Sea St. George's Park
Aparthotel Blue Sea St. George's ParkWil je tijdens jouw vakantie op Malta geen feestje missen? Dan is Hotel Blue Sea St. George\'s Park de perfecte accommodatie voor jou! Dit hotel is met name populair vanwege de uitstekende prijs en perfecte ligging. Niet alleen ligt het hotel midden in de uitgaanswijk, maar ook nog vlak bij het strand. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om lekker te chillen bij het grote zwembad en daar te genieten van de zon. Kortom, een complex dat perfect is voor jouw ultieme feestvakantie! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 349

Malta Malta > St. Julians > Be. app.
Be. app.Feesten tot de zon opkomt? Dan is GOGO topper Be.Hotel precies wat je zoekt! Mooie nieuwe kamers, altijd gezellig met alle jongeren, supermooi uitzicht en aan de uitgaansstraat van St. Julians: Baystreet! Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde feestvakantie vind je in de buurt van de appartementen: winkels, restaurantjes en natuurlijk discotheken. \'s Ochtends hoef jij je bovendien alleen maar om te draaien en dan lig je al bijna op het strand. Go, go, go! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 479

Malta Malta > St. Julians > Be. Hotel
Be. HotelJij houdt van party tot de zon weer op komt? Dan is Be.Hotel precies wat je zoekt bij GOGO! De reden waarom hier altijd zoveel jongeren verblijven, is omdat het bij de uitgaansstraat van St. Julians ligt: Baystreet! Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde feestvakantie vind je in de buurt van het hotel: winkels, restaurantjes en natuurlijk de bruisende discotheken. \'s Ochtends hoef jij je bovendien alleen maar om te draaien en dan lig je al bijna op het strand. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 519

Malta Malta > St. Julians > Beach Garden Hotel
Beach Garden HotelBeach Garden Hotel ligt vlak bij Paceville, hét uitgaansgebied van St. Julians. Ga \'s avonds gezellig uit in één van de barren of discotheken en slaap de volgende dag je roes uit op het strand. Het enige zandstrand in de buurt, St.Geoge\'s Bay, ligt recht tegenover jouw hotel, perfect! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 509

Malta Malta > St. Julians > Cavalieri Art Hotel
Cavalieri Art HotelHotel Cavalieri heeft echt een supergoede ligging! Op loopafstand vind je het centrum van St. Julians met gezellige restaurants, leuke winkeltjes en de meest toffe uitgaansgelegenheden. Het hotel kijkt uit over een baai waardoor je een geweldig uitzicht hebt en als je wilt kun je zo de zee in duiken! Een verfrissende duik kun je natuurlijk ook in het zwembad nemen. De zon schijnt op Malta ook nog eens volop, dus met dat bruine kleurtje komt het wel goed! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 769