Jongeren vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie Kroatie > Pore > App. Porec
App. PorecJe hoeft je nooit te vervelen bij een verblijf in Appartementen Porec. Het strand en het gezellige, sfeervolle centrum liggen namelijk op loopafstand van de appartementen. Al die vrijheid maakt jouw vakantie in Porec helemaal compleet. De appartementen zijn van verschillende eigenaren, waardoor de inrichting en ligging van de appartementen van elkaar verschillen. Zo blijft het nog een beetje een verrassing in welk appartement je terecht komt. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 429

Kroatie Kroatie > Pore > App. Residence Pinia
App. Residence PiniaEen vakantie in Pinia Residence is helemaal compleet. Vanuit je appartement loop je zo naar zee, waar je heerlijk kunt zwemmen of watersporten. Je mag gebruik maken van een wellnesscenter, met onder andere een sauna, Turks stoombad en een solarium. Dit wordt een topvakantie! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 579

Kroatie Kroatie > Pore > Hotel Laguna Molindrio
Hotel Laguna MolindrioNa een fantastische nacht stappen in de mooie loungeclubs van Porec kun je in Hotel Laguna Molindrio goed uitrusten zodat je de volgende dag weer vol energie zit. Loop naar de zee om een eventuele kater weg te zwemmen en voel je fit na het gebruik van de spa en fitnesscentrum. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 859

Kroatie Kroatie > Pore > Hotel Laguna Zorna
Hotel Laguna ZornaHotel Laguna Zorna ligt dicht bij het gezellige centrum van Porec. Het hotel ligt op loopafstand van de zee, waar je heerlijk kunt dobberen op je flamingogo of zonnetje. Als je in een sportieve bui bent, zit je aan het goede adres in dit hotel. Je kunt er tennissen, tafeltennissen, minigolfen, basketballen, beachvolleyballen, biljarten en darten. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 739

Kroatie Kroatie > Pore > Park Resort - hotel & garden suites
Park Resort - hotel & garden suitesTijdens jouw vakantie in Porec is een beetje luxe helemaal niet zo verkeerd. In het splinternieuwe Park Resort kan je heel hard chillen na nachtenlang feesten! Het uitzicht over zee maakt een brakke ochtend weer helemaal goed. De hele dag relaxen kan aan één van de zwembaden of op het strand, een paar meter verderop. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 949