Jongeren vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie Kroatie > Novalja > App. Katica
App. KaticaJij bent natuurlijk op zoek naar de perfecte locatie voor jouw vakantie in Novalja en die heb je nu gevonden! Appartementen Katica ligt op een toplocatie in het centrum en het strand bevindt zich om de hoek. Vergeet ook niet langs Zrche Beach te gaan. Dit party strand ligt even verderop, maar is de plek om lekker te chillen en te feesten. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 591

Kroatie Kroatie > Novalja > App. Novalja
App. NovaljaToe aan een feestvakantie met je beste vrienden of vriendinnen? Novalja is het nieuwe Ibiza! Bij zo\'n vakantie hoort natuurlijk een relaxed appartement waar je in alle rust kunt bijkomen van de vette feesten. Verspreid over Novalja liggen Appartementen Novalja. Deze zijn van diverse eigenaren, waardoor de inrichting en ligging van de appartementen verschillend zijn. Maar wat ze in ieder geval gemeen hebben, is dat ze ideaal zijn voor party animals die er een topvakantie van willen maken. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 511

Kroatie Kroatie > Novalja > App. OMRA
App. OMRAOp feestvakantie naar Novalje deze zomer? Dan zit je goed in appartementen OMRA. De appartementen liggen verspreid over de badplaats en hebben ruimte voor 4, 5, of 6 personen. Op het verderop gelegen partystrand Zre worden de diktste feesten georganiseerd. Dansend met je blote voeten in het zand en een cocktail in je hand is het hier genieten! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 504

Kroatie Kroatie > Novalja > Hotel Liberty
Hotel LibertyBars en winkels bevinden zich  binnen handbereik en het strand ligt hier letterlijk aan je voeten. Hotel Liberty in Novalja is de plek om te feesten en chillen. En het wordt alleen maar beter: partystrand Zre vind je 3 km. verderop. Hier liggen de heetste clubs en kun je dansen tot dat de zon opkomt. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 719