Jongeren vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Griekenland Griekenland > Rhodos-Stad > App. Europa
App. EuropaAppartementen Europa ligt op loopafstand van het strand van Rhodos. Met dat bruine kleurtje gaat het dus wel goed komen! Waar het ook wel goed mee komt is het uitgaan. Binnen no time ben je in het centrum, waar de gezellige barstreet ligt. Na een wilde nacht kun je dus zo naar bed rollen. Helemaal handig zijn de vele restaurantjes en winkeltjes in de directe omgeving! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 499

Griekenland Griekenland > Rhodos-Stad > App. Majestic
App. MajesticHét complex van Rhodos-Stad. Appartementen Majestic heeft een perfecte ligging midden in het centrum, aan het strand én beschikt ook nog over een zwembad. Een geweldig complex voor jongeren! Er hangt een relaxte sfeer en het personeel doet er alles aan om jouw vakantie geweldig te maken. Tevens is de Barstreet te vinden in de nabije omgeving van het complex. Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 489

Griekenland Griekenland > Rhodos-Stad > Hotel Mitsis Grand
Hotel Mitsis GrandEen vakantie vol zon, zee strand en party op Rhodos? In Hotel Mitsis Grand verblijf je in een top hotel, op basis van all inclusive. Dus niks geen extra kosten, maar juist geld overhouden voor het stappen. Handig, want ook de barstreet ligt in de buurt van het hotel. En als je dan ook nog eens het strand voor de deur hebt en gebruik kunt maken van meerdere zwembaden, is je keuze vast al snel gemaakt. Have fun! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 959

Griekenland Griekenland > Rhodos-Stad > Hotel Oktober
Hotel OktoberHet strakke designhotel Oktober ligt midden in het gezellige centrum van Rhodos-Stad. Een perfect hotel voor jouw jongerenvakantie met een beetje extra! Over het ontbijt hoef je je geen zorgen te maken dat is ook nog eens inbegrepen en in de tuin van het hotel ben jij aan het goede adres voor een lekker drankje. Het zandstrand van Rhodos vind je 200 meter verderop of chill lekker bij het zwembad. Deze zomer kan niet beter! Je reist met GOGO.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 689